085 40 10 620 info@splintt.nl

Online leeroplossingen voor Security, Safety en Sustainability

Ervoor zorgen dat werknemers weten hoe ze de werkplek veilig, beveiligd en duurzaam kunnen houden, is belangrijk voor elke organisatie. Hiervoor maken wij leerprogramma’s op maat voor jouw organisatie.

We bieden een rijk aanbod aan leeroplossingen en tooling. Daarmee trainen we medewerkers en ondersteunen we organisaties in hun doelen.

Waar moeten medewerkers zich bewust van zijn, wat ze moeten kennen en kunnen en hoe ze dat moeten toepassen in het werk? Dit zijn vraagstukken die wij dagelijks oplossen.

eLearning op maat

Wil je specifieke kennis, inzichten en skills trainen? Zijn risicoverkleining, goed gebruik van middelen, machines en systemen en kennis over het toepassen van regels belangrijk binnen jouw organisatie? 

Dan maken wij eLearning op programma’s voor je die helemaal aansluiten op jouw doelstellingen. 

ondermijning

eLearning kant-en-klaar

We bieden twee kant-en-klare eLearning libraries met trainingen over Security en Safety.

ondermijning

 

 

 

Security Awareness vergoten met Infosequre

Met de producten van ons zusterbedrijf Infosequre maken we van jouw medewerkers de beste verdediging tegen digitale dreigingen. De producten zijn direct in te zetten, maar kunnen door Splintt ook verrijkt worden met maatwerk. Bijvoorbeeld om een specifieke onboarding module te maken, of om een grotere campagne in te zetten.

De producten van Infosequre zijn:

 • eLearning Library met meer dan 70 leeractiviteiten (modules, micro-learnings, games, video’s en highlights) die in 14 talen beschikbaar zijn.
 • Phishing simulatie tool BePhished
 • VR games
 • Security Truck op locatie voor teaminteractie
 • Cultuurscan
 • DareToCare Security App voor ondersteuning van werkplek leren

 

ondermijning

Safety Awareness vergoten met eWorks

Met de producten van ons zusterbedrijf eWorks zorgen we ervoor dat medewerkers fysiek veiliger werken. De producten zijn direct in te zetten, maar kunnen door Splintt ook verrijkt worden met maatwerk. Bijvoorbeeld om een specifieke onboarding module te maken, of om een grotere campagne in te zetten.

De producten van eWorks zijn:

 • eLearning Library met meer dan 70 korte eLearning modules die in 4 talen beschikbaar zijn (Nederlands, Engels, Pools en Duits)
 • Aanpasbare poortinstructie module met QR-code en certificering
 • Aanpasbare Safety Onboarding module
 • Safety Truck op locatie voor teaminteractie
 • DareToCare Safety App voor alerts, werkinstructies, risicomeldingen en leren on-the-job

Interactieve video’s

Interactieve video is een krachtige tool waarmee medewerkers op nieuwe en verrassende manieren met videocontent kunnen omgaan. Door interactieve elementen, zoals klikbare hotspots en vertakkende verhaallijnen, bieden interactieve video’s een meer boeiende en gepersonaliseerde leerervaring.

Eén van de belangrijkste voordelen van interactieve video is een grotere betrokkenheid van medewerkers. In plaats van passief naar een video te kijken, kunnen ze interactie hebben met de inhoud, keuzes maken en verschillende paden verkennen. Dit leidt tot beter onthouden en een meer zinvolle leerervaring.

Interactieve video een waardevol hulpmiddel voor elke organisatie die boeiende en gepersonaliseerde inhoud wil maken die aanslaat bij medewerkers. 

ondermijning
ondermijning

Animaties

Animatie zetten we in om complexe concepten of inhoud uit te leggen, bijvoorbeeld over machines, processen en procedures. 

Eén van de belangrijkste voordelen van animatie is de mogelijkheid om complexe informatie te vereenvoudigen. Door het gebruik van visuele hulpmiddelen zijn medewerkers beter in staat om informatie te begrijpen en te onthouden die anders moeilijk te vatten is. Bovendien kan animatie een niveau van interactiviteit bieden, waardoor medewerkers concepten op een meer boeiende manier kunnen verkennen.

Animatie kan ook worden gebruikt om een meer meeslepende leerervaring te bieden. Door interactieve scenario’s of simulaties te creëren, kunnen medewerkers vaardigheden en kennis oefenen in een veilige en gecontroleerde omgeving. Dit is vooral handig voor technische beroepen of beroepen met een hoog risico. Dit type van leren kan niet alleen het vasthouden van kennis vergroten, maar ook de besluitvormingsvaardigheden verbeteren en fouten in praktijksituaties verminderen.

Om deze redenen, zetten wij animatie graag in. 

Virtual Reality

Virtual Reality (VR) is een snel evoluerende technologie die de potentie heeft om de manier waarop we leren echt te veranderen. Door medewerkers onder te dompelen in realistische en interactieve virtuele omgevingen, kan VR meer boeiende en zinvolle leerervaringen creëren dan meer traditionele manieren.

Eén van de belangrijkste voordelen van VR is de mogelijkheid om situaties te simuleren die in de echte wereld misschien te gevaarlijk, te duur of moeilijk na te bootsen zijn. 

VR heeft ook het potentieel om samenwerking en sociaal leren te verbeteren door medewerkers in staat te stellen samen te werken in gedeelde virtuele ruimtes, los van hun fysieke locatie. 

ondermijning
ondermijning

App voor werkplek leren

Onze DareToCare App voor werkplekleren levert voor jouw organisatie en medewerkers verschillende voordelen op. Als organisatie ben je in controle over de kennis die je wilt verspreiden. Dat kun je doen met tips, notificaties en alerts. Je kunt handboeken, werkinstructies en andere documenten beschikbaar stellen en een registratie bijhouden van bijvoorbeeld fysieke bijeenkomsten. 

Medewerkers kunnen meldingen maken van opvallende situaties en vragen stellen. Die kunnen vervolgens in de organisatie worden opgepakt. Daarnaast geeft de app medewerkers toegang tot leerinhoud en werkinstructies, handig om tijdens het werk te raadplegen! En omdat de app toegankelijk is op mobiele apparaten, kunnen medewerkers onderweg en vanaf elke locatie leren. Wel zo effciënt. 

Distributie & tracking

Philpaper LMS is een door ons ontwikkeld systeem voor de distributie en tracking van online leeractiviteiten. Philpaper heeft een paar grote voordelen ten opzichte van andere systemen.

 • Users kunnen op veel verschillende manieren inloggen en hoeven niet bekend te zijn in een HR systeem. Philpaper wordt vaak ingezet voor het trainen van externen en flexibele krachten, die niet terecht kunnen op het LMS voor vaste medewerkers.
 • Philpaper kent een multi-tenant structuur, wat wil zeggen dat je als organisatie meerdere suborganisaties kunt instellen. Daarmee kun je als kennisorganisatie, branchevereniging, opleider of uitgever je leerinhoud makkelijk uitserveren naar eigen klanten.
 • Philpaper heeft een uitgebreid notificatie-systeem. Daarmee kun je geautomatiseerd aansporen tot leren, nieuwe content onder de aandacht brengen en certificaten uitreiken.
 • Philpaper is snel in te zetten. Wanneer je content hebt (modules, films, documenten), kun je al binnen een paar uur online zijn. 
ondermijning