+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Van eLearning tot VR: wij maken digitale leeroplossingen voor de beste leerervaringen!

 

 

 

eLearning programma’s, micro-learnings, interactieve video’s, animaties, VR belevingen, distributiesysteem, app voor werkplekleren en incident management, assessment tooling en meer. We stellen de ideale oplossing voor jouw organisatie samen voor de beste leerervaringen!

ondermijning

eLearning op maat

Wil je specifieke kennis, inzichten en skills trainen? Zijn risicoverkleining, goed gebruik van middelen, machines en systemen en kennis over het toepassen van regels belangrijk binnen jouw organisatie?

Dan maken wij eLearning op programma’s voor je die helemaal aansluiten op jouw doelstellingen.

ondermijning

Interactieve video’s

Voor een boeiende leerervaring kies je voor onze interactieve video’s op maat, waarin deelnemers op meerdere momenten keuzes maken, aanwijzigingen zoeken en scenario’s ntdekken. Lekker praktisch en herkenbaar.

Animaties

Animatie zetten we in om complexe concepten of inhoud uit te leggen, bijvoorbeeld over machines, processen en procedures. Dat kan wat droger, of met een twist!

elearning op maat

Virtual Reality

Eén van de belangrijkste voordelen van VR is de mogelijkheid om situaties te simuleren die in de echte wereld misschien te gevaarlijk, te duur of moeilijk na te bootsen zijn.

elearning op maat

Efficiënte uitrol en gepersonaliseerd leren

Je wilt eLearning en andere online leeroplossingen natuurlijk zo snel en makkelijk mogelijk uitrollen. Met een vinger aan de pols en weinig gedoe. En met een zinvolle leerervaring voor deelnemers. Dat regelen wij voor je.