+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Onze oplossingen

Gepersonaliseerd leren

Je wilt eLearning en andere online leeroplossingen natuurlijk zo snel en makkelijk mogelijk uitrollen. Met een vinger aan de pols en weinig gedoe. En met een zinvolle leerervaring voor deelnemers. Dat regelen wij voor je. 

We bieden een platform met tooling waarmee je online leerprogramma’s efficiënt kunt uitrollen. Waarmee je snel inzicht hebt in resultaten en voortgang. En waarmee deelnemers zinvol, gepersonaliseerd kunnen leren.  

Met nudges stimuleren we actie. 

Laat medewerkers makkelijk en zinvol leren!

Engagement management

Onze tooling zorgt ervoor dat we de engagement van deelnemers managen. De tooling is super flexibel en kan gekoppeld worden met je bestaande systemen.  

Distributiesystemen voor eLearning

We hebben tooling voor een efficiënte distributie van je digitale leerprogramma’s. We ondersteunen SCORM, LTI en xAPI.  

eLearning ontwikkeling

We werken met Articulate Storyline, Articulate RISE en met een auteurstool in eigen beheer. We kiezen de tooling die het beste past bij jouw casus, of een mix daarvan. 

Nudging

We stimuleren een doelgroep te leren door gerichte, persoonlijke nudges te sturen die gebaseerd zijn op gedrag. We gebruiken technieken uit de gamification, met een focus op beloning. 

Werkplekleren

We zetten onze app voor werkplekleren in voor extra ondersteuning ‘on the job’. Medewerkers kunnen instructies checken, een QR code scannen voor meer informatie (bijvoorbeeld over een machine), notificaties en alerts ontvangen, incidenten melden en vragen stellen. 

Wil je weten wat we voor jouw casus kunnen betekenen?

Awareness creëren rondom ondermijning

Als onderdeel van een groter eLearning-traject zijn de animaties ontwikkeld om kort en bondig uit te leggen wat ondermijning is en hoe de deelnemer het kan herkennen. De illustraties maken het abstracte begrip inzichtelijk voor de deelnemers en we merken dat na het bekijken van de animaties we het gesprek over ondermijning veel gerichter aan kunnen gaan.

We gaan de animaties nu ook buiten de eLearnings gebruiken aan de start van workshops om ervoor te zorgen dat alle deelnemers met dezelfde basiskennis beginnen aan de sessie.

Gemeente Haarlem

ondermijning

Neem contact op