+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

We laten je een paar van onze klantcases zien.

Zoek je ook zoiets, maar dan anders? 

 

Van de grootste chipmachine fabrikant tot bedrijven in de bouw, maritieme sector, logistiek, transport en zorg: wij realiseren leerprogramma’s voor Security, Safety en Sustainability.

Bekijk hier een selectie van onze klantcases, maar neem vooral contact met ons op om te beoordelen wat in jouw organisatie en situatie het beste past.

Trimbos-instituut

Bekijk deze case →

blank

Sterke Luchthaven

Ondermijning voorkomen

Overal in Nederland probeert de onderwereld misbruik te maken van de bovenwereld. Voor Schiphol hebben we een online trainingsprogramma ontwikkeld.

 

Bekijk deze case →

blank

Toxic

Veilig werken met gevaarlijke stoffen. Splintt ontwikkelde in opdracht van Toxic een reeks toegankelijke eLearnings. Leer mee met Tim & Tony!

Bekijk deze case →

blank

Help2Protect

De AITRAP was op zoek naar een eLearning die Europeanen bewuster maakt van de risico’s en gevaren van Insider Threats.

Bekijk deze case →

blank

To70 Aviation

To70 is een toonaangevend bureau in luchtvaartadvisering en was op zoek naar een bureau dat hen kon helpen bij het digitaliseren van lesstof voor medewerkers op luchthavens.

Bekijk deze case →

blank

Market Abuse Centre

Voor het MAC hebben we een online platform opgezet met trainingen voor professionals, over handelen met voorkennis en meer…

Bekijk deze case →

blank

H2K online

Voor H2K online hebben we een digitaal leerplatform ontwikkeld, wat gebruikt wordt als aanvulling op haar opleidingen en trainingen.

Bekijk deze case →