+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

To70

Aviation Consultants

vraag en oplossing

To70 is een toonaangevend bureau in luchtvaartadvisering. To70 levert onderzoeks- en adviesdiensten aan de wereldwijde luchtvaartgemeenschap.

Als onderdeel binnen een A-CDM (Airport Collaborative Decision Making) project, ontwikkelde To70 lesstof voor het opleiden van medewerkers in en rondom een luchthaven. Om deze lesstof digitaal aan te bieden, zocht To70 een partner.

Op basis van de content en in nauwe samenwerking met de To70 subject matter experts, ontwikkelden wij een zestal e-learning modules met auteurstool Articulate Storyline. De modules samen vormen een basis opleidingsprogramma over A-CDM voor Airport Operators, Air Traffic Control, Aircraft Operators, Ground Handling Agents en Network Managers.

De distributie en van de opleiding gaat via digitaal leerplatform Philpaper. De demo is ontwikkeld in samenwerking met de Manchester Airports Group, één van de opdrachtgevers van To70. 

To70 over Splintt

Een e-course was nieuw voor ons

De ontwikkeling van een volwaardige e-learning course was nieuw voor ons. Om deze reden is de samenwerking met Splintt aangegaan.

De expertise van Splintt op het gebied van didactiek en IT heeft ons de mogelijkheid gegeven om in samenwerking met de klant op de inhoud te kunnen focussen. Het contact met Splintt verliep vlot en we konden altijd rekenen op een werkbare oplossing.

Splintt is een partner waar je op kunt rekenen in het ontwikkelen en beschikbaar stellen van een e-learning course voor een groot aantal gebruikers.

Marc Voogt
Aviation Consultant

Digitaal platform

De e-learning is een digitaal platform dat helpt bij het bereiken van een breder publiek.

Binnen luchtvaartorganisaties kunnen operationeel experts in diverse organisaties sneller worden bereikt om nieuwe werkwijzen te doceren. Erbuiten kan kennis worden verspreid over het waarom en hoe de luchtvaart werkt.

Het grote voordeel van e-learning ten opzichte van klassikaal lesgeven is efficiëntie en bereik.

Eugène Tuinstra
Project Leider en consultant in luchtvaart

Op maat voor onze klanten

Binnen de luchtvaart levert To70 advies over concepten met betrekking tot o.a. veiligheid, milieu en procesverbetering.

E-learning is een uiterst geschikte manier om deze dikwijls abstracte materie op een heldere manier toe te lichten, en dit geheel op maat van de wensen van onze klanten.

In Splintt vonden wij een prima partner om onze expertise aan te bieden in professionele e-learning modules.

Kris de Bolle
Expert Luchthavenoperaties

Zoek je een oplossing voor jouw situatie?

Plan eenvoudig een belafspraak of een Zoom-meeting in met één van onze eLearning experts. We laten je graag meer zien met behulp van een demo!

Of laat je vraag achter en dan nemen wij contact met je op.