085 40 10 620 info@splintt.nl

Wie we zijn

Splintt ontwikkelt online leeroplossingen die zorgen voor zinvolle leerervaringen voor mensen in organisaties. Een pakkende verhaallijn, positieve boodschap en producten met een duidelijke focus, dát vinden we belangrijk. Kennis die we overbrengen moet herkenbaar zijn en passend bij de praktijk. Het liefst met een twist, zodat we mensen wakker en alert houden. Security, Safety en Sustainability is ons specialisme.

Onze aanpak voor online leeroplossingen is gericht op eindgebruikers

Het ontwerpen van leerervaringen die passen bij de behoeften van eindgebruikers is cruciaal voor een effectief en plezierig leerproces. Betrokkenheid en motivatie zijn, wat leiden tot een betere retentie en toepassing van de kennis of vaardigheden die worden aangeleerd.

Door de specifieke behoeften, voorkeuren en leerstijlen van de eindgebruikers te begrijpen, kunnen wij als ontwerpers leerervaringen creëren die relevant, praktisch en toegankelijk zijn.

Zinvol is voor ons het sleutelwoord. 

Eerste aanspreekpunten

Tim Welling

Tim Welling

Learning Consultant

Voor het omzetten van grote hoeveelheden content en slimme distributie daarvan, ben je bij Tim aan het juiste adres. Als ervaren L&D-er adviseert hij over aanpak en proces. 

tim.welling@splintt.nl

Iwan van Tuinen

Iwan van Tuinen

eLearning Consultant

eLearning, video productie, muziek productie, apps: Iwan adviseert over het juist inzetten van creatieve middelen en tools, op basis van behoefte en gewenste impact. 

iwan.van.tuinen@splintt.nl 

Philip van der Eijk

Philip van der Eijk

Concept Lead

Een concept uitdenken? Philip is fantastisch als het daarop aankomt. Dat is wat klanten steeds weer zeggen. Spot-on, doordacht en passend bij de praktijk. Philip adviseert je graag. 

philip@splintt.nl

Suzanna van Petegem

Suzanna van Petegem

Support Manager

Voor vragen over ons leerplatform, de auteursomgeving of onze app voor werkplek leren, Suzanna en team bieden je de ontzorging die je nodig hebt. 

support@splintt.nl

Saskia Dijkstra

Saskia Dijkstra

Project Manager

Als spil tussen jou als klant en het Splintt team, bewaakt Saskia de afspraken, verwachtingen en een fijne samenwerking.

saskia.dijkstra@splintt.nl

Tanja Brouwer

Tanja Brouwer

Commercieel Medewerker

Ben je met ons aan de slag, dikke kans dat je Tanja een keer aan de telefoon krijgt. Zij is voor onze klanten en voor ons een steun en toeverlaat als het op regelen aankomt!

tanja.brouwer@beonedevelopment.com

Natasja Jager

Natasja Jager

CEO

Natasja is de CEO van BeOne Development, met als labels: Splintt, Infosequre en eWorks. Zij onderzoekt graag samenwerkingen. 

natasja.jager@beonedevelopment.com

Ons hele team

Ons hele team

Staat klaar voor jou

Rosa, Maaike, Peter, Niels, Martijn, Koert, Hidde, Barbara, Morwarid, Sander, Iris, Rutger, Carym, Jaro, Qian, Raly, Kris, Dan, Camelia, Maruis, Madalina en Adrian zijn ook voor je bezig als je met ons werkt!

info@splintt.nl

blank

Onze waarden

De waarden die we bij Splintt essentieel vinden voor onze cultuur zijn Zinvol, Constructief en Samen. Deze waarden zijn de basis voor onze beslissingen, voor het vinden en houden van mensen en voor onze drive om innovatie mee te stimuleren.

Zinvol

Wanneer je betekenis vindt in wat je leert, zul je het eerder benaderen met nieuwsgierigheid en een verlangen om te onderzoeken en te begrijpen. Dat kan leiden tot een gevoel van voldoening wanneer je nieuwe vaardigheden onder de knie krijgt. En als je iets leert dat praktische toepassingen heeft of kan worden gebruikt om een echt probleem op te lossen, dan is de kans groter dat je die kennis behoudt en in de toekomst effectief gebruikt. Daarom is zinvol leren voor ons een belangrijke waarde. 

Constructief

Constructief zijn vinden wij een waardevolle eigenschap die tot positieve resultaten leidt. Het stimuleert het oplossen van problemen, samenwerking en de bereidheid om te leren en te groeien.

Samen

Werken in nauwe samenwerking met onze klanten. Zij hebben de specifieke domeinkennis in huis en weten wat er belangrijk is voor hun doelgroep. Wij zetten dit om in effectieve en zinvolle leerervaringen. Succes bereiken we samen.

Onze missie en visie

Wij willen ​​betere dagelijkse leerervaringen creëren voor zoveel mogelijk mensen in organisaties. Dat doen we door impactvolle leeroplossingen voor dagelijks gebruik te ontwikkelen.

Didactisch onderbouwd, met entertainment waarde, logische functionaliteiten en inhoudelijk van hoge kwaliteit.

BeOne Development

Splintt is onderdeel van BeOne Development Holding. 

BeOne Development bestaat uit een groep bedrijven die zich allemaal richten op zinvolle dagelijkse leerervaringen voor mensen in organisaties. Wij ontwikkelen online leeroplossingen. Infosequre levert Security Awareness programma’s. eWorks levert Safety Awareness programma’s. En Splintt ontwikkelt digitale leeroplossingen op maat voor onboarding van nieuwe medewerkers, uitleg van procedures, juist gebruik van systemen en machines en producttrainingen. Met onze software tools ondersteunen we een efficiënt roll-out proces naar interne en externe werkkrachten.

BeOne Development wordt ondersteund door participatiemaatschappij MeeMaken

 

blank