+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Een pakkende verhaallijn, positieve boodschap en producten met een duidelijke focus, dát vinden we belangrijk.

 

Zoek je een goede online leeroplossing?
Wij staan voor je klaar!

Content die we overbrengen moet herkenbaar zijn en passend bij de praktijk. Het liefst met een twist, zodat we mensen wakker en alert houden.

Door de specifieke behoeften, voorkeuren en leerstijlen van eindgebruikers te begrijpen, kunnen we als ontwerpers leerervaringen creëren die relevant, praktisch en toegankelijk zijn.

Zinvol is voor ons het sleutelwoord.

Eerste aanspreekpunten

Tim Welling

Tim Welling

Learning Consultant & Sales

Voor het omzetten van grote hoeveelheden content en slimme distributie daarvan, ben je bij Tim aan het juiste adres. Als ervaren L&D-er adviseert hij over aanpak en proces. 

tim.welling@splintt.nl

Philip van der Eijk

Philip van der Eijk

Team Lead Content Solutions

Een concept uitdenken? Philip is fantastisch als het daarop aankomt. Dat is wat klanten steeds weer zeggen. Spot-on, doordacht en passend bij de praktijk. Philip adviseert je graag. 

philip@splintt.nl

Saskia Dijkstra

Saskia Dijkstra

Team Lead Planning & Delivery

Als spil tussen jou als klant en het Splintt team, bewaakt Saskia de afspraken, verwachtingen en een fijne samenwerking.

saskia.dijkstra@splintt.nl

Ons hele team

Ons hele team

Staat klaar voor jou

Rosa, Maaike, Peter, Iwan, John, Koert, Hidde, Barbara, Morwarid, Iris, Lisa, Quinty, Rutger, Carym, Qian, Raly, Daisy, Livia, Daniela, Dan, Stefan en Natasja zijn ook voor je bezig als je met ons werkt!

info@splintt.nl

blank

Onze waarden

De waarden die we bij Splintt essentieel vinden voor onze cultuur zijn Zinvol, Constructief en Samen. Deze waarden zijn de basis voor onze beslissingen, voor het vinden en houden van mensen en voor onze drive om innovatie mee te stimuleren.

Zinvol

Wanneer je betekenis vindt in wat je leert, zul je het eerder benaderen met nieuwsgierigheid en een verlangen om te onderzoeken en te begrijpen. Dat kan leiden tot een gevoel van voldoening wanneer je nieuwe vaardigheden onder de knie krijgt. En als je iets leert dat praktische toepassingen heeft of kan worden gebruikt om een echt probleem op te lossen, dan is de kans groter dat je die kennis behoudt en in de toekomst effectief gebruikt. Daarom is zinvol leren voor ons een belangrijke waarde. 

Constructief

Constructief zijn vinden wij een waardevolle eigenschap die tot positieve resultaten leidt. Het stimuleert het oplossen van problemen, samenwerking en de bereidheid om te leren en te groeien.

Samen

Werken in nauwe samenwerking met onze klanten. Zij hebben de specifieke domeinkennis in huis en weten wat er belangrijk is voor hun doelgroep. Wij zetten dit om in effectieve en zinvolle leerervaringen. Succes bereiken we samen.

Onze missie en visie

Wij willen ​​betere dagelijkse leerervaringen creëren voor zoveel mogelijk mensen in organisaties. Dat doen we door impactvolle leeroplossingen voor dagelijks gebruik te ontwikkelen.

Didactisch onderbouwd, met entertainment waarde, logische functionaliteiten en inhoudelijk van hoge kwaliteit.

BeOne Development

Splintt is onderdeel van BeOne Development Holding. 

BeOne Development bestaat uit een groep bedrijven die zich allemaal richten op zinvolle dagelijkse leerervaringen voor mensen in organisaties.

Onze zusterbedrijven Infosequre en eWorks bieden direct inzetbare eLearning libraries over informatieveiligheid (security awareness) en fysieke veiligheid (safety). Krijgen we op deze domeinen een vraag, dan onderzoeken we altijd even met je of er generieke oplossingen een aanvulling kunnen zijn op iets wat specifieks gemaakt moet worden voor jouw organisatie. 

Cyber security en informatieveiligheid

We hebben veel ervaring met het ontwikkelen van programma’s rondom cyber security, ondermijning, insider threat preventie en spionage. Bij Splintt maken we deze digitale leermiddelen op maat.

Ons zusterbedrijf Infosequre biedt direct inzetbare eLearning programma’s, micro-learnings, phishing simulaties en scans. 

Safety en een veilige werkplek

We ontwikkelen programma’s voor het trainen van jouw Safety Fundamentals tot het trainen van veiligheidsprocedures en specifieke skills.

Bij Splintt maken we dit op maat. Ons zusterbedrijf eWorks biedt direct inzetbare online safety toolboxen, een digitale poortinstructie en een App voor incidentmanagement.