+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Onze oplossingen

Interactieve video’s

Interactieve video is een krachtige tool waarmee deelnemers op een verrassende manier met videocontent kunnen omgaan. Door interactieve elementen, zoals klikbare hotspots en verhaallijnen die vertakken, bieden dit type video’s een boeiende en gepersonaliseerde leerervaring.

Eén van de belangrijkste voordelen van interactieve video is een grotere betrokkenheid van medewerkers. In plaats van passief naar een video te kijken, kunnen ze interactie hebben met de inhoud, keuzes maken en verschillende paden verkennen. Dit leidt tot beter onthouden en een meer zinvolle leerervaring.

Interactieve video is een waardevol hulpmiddel voor elke organisatie die herkenbare en gepersonaliseerde inhoud wil maken die aanslaat bij een doelgroep.

Grotere betrokkenheid met interactieve video. 

Laat medewerkers makkelijk en zinvol leren!

Hogere betrokkenheid

Interactieve video’s creëren een actievere kijkervaring, waardoor medewerkers beter betrokken blijven en meer tijd besteden aan het verkennen van de inhoud.

Verbeterde leerervaring

Interactieve video’s kunnen medewerkers helpen om concepten beter te begrijpen door hen actief te betrekken bij de leerstof.

Personalisatie

Medewerkers kunnen keuzes maken die de loop van de video beïnvloeden, waardoor ze een persoonlijke kijkervaring krijgen.

Entertainmentwaarde

Medewerkers kunnen zelf de richting van het verhaal bepalen, waardoor ze een gevoel van controle krijgen en hun nieuwsgierigheid wordt geprikkeld.

Wil je weten wat interactieve video voor jouw casus kan betekenen? 

Verbeteren van hygiëne

De interactieve video is ontwikkeld om medewerkers te trainen in de momenten waarop zij hun handen moeten desinfecteren. De eerste keer kjkend, moet de deelnemer klikken op ieder moment dat hij/zij verwacht. Daarna speelt de video versneld af, en worden de juiste momenten getoond. 

Dit is echt een snelle en effectieve manier van trainen en collega’s vonden het ook leuk. Het werd bijna een spel, maar toch serieus. 

Isala Zwolle

Training in het volgen van procedures

Om nieuwe mensen snel in te werken in procedures die gevolgd moeten worden, maakten we een interactieve video de werkelijkheid naabootst. Op cruciale momenten, moet een deelnemer een keuze maken. Is de keuze direct goed, dan ga je door. Maak je een fout, dan krijg je uitleg, waarna je opnieuw de juiste keuze moet maken. Zo leren mensen snel en praktisch!

Chipmachine fabrikant

Neem contact op