+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Onze oplossingen

Virtual Reality

Virtual Reality (VR) is een technologie die de potentie heeft om de manier waarop we leren echt te veranderen. Door medewerkers onder te dompelen in realistische en interactieve virtuele omgevingen, kan VR meer boeiende en zinvolle leerervaringen creëren dan meer traditionele manieren.

Bijna echt …

Laat medewerkers makkelijk en zinvol leren!

Inleven

Rondkijken, ervaren en ontdekken. Met VR is het makkelijk inleven in een situatie. 

Kostenbesparend

Als een moeilijk te bereiken is, of het duur om te trainen met bestaande machines, dan is VR een kostenbesparende en effectieve oplossing. 

Visueel aantrekkelijk

Door bewegende beelden en geluid en doordat je kunt rondkijken, word je meegenomen in een wereld. 

Risicovermindering

Als een locatie gevaarlijk is, of wanneer omstandigheden steeds veranderen, dan verminder je risico’s door VR als trainingsmiddel in te zetten. 

Wil je weten wat VR voor jouw casus kan betekenen?

Awareness creëren rondom ondermijning

Als onderdeel van een groter eLearning-traject zijn de animaties ontwikkeld om kort en bondig uit te leggen wat ondermijning is en hoe de deelnemer het kan herkennen. De illustraties maken het abstracte begrip inzichtelijk voor de deelnemers en we merken dat na het bekijken van de animaties we het gesprek over ondermijning veel gerichter aan kunnen gaan.

We gaan de animaties nu ook buiten de eLearnings gebruiken aan de start van workshops om ervoor te zorgen dat alle deelnemers met dezelfde basiskennis beginnen aan de sessie.

Gemeente Haarlem

Training over hoe om te gaan met huiselijk geweld en
dierenmishandeling

Om het onderwerp impactvol te introduceren bij de deelnemers wilden we een animatie die inzicht geeft in de belevingswereld van een kind in een huiselijk geweldsituatie.

De stylistische tekeningen in combinatie met de stem van de acteur en muziek brengen de sfeer en beleving precies over zoals we dat voor ogen hadden. Het maakt de dreiging voelbaar! En dat is nodig voor deelnemers om het belang van het onderwerp in te zien.

Mendoo

Neem contact op