+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

H2K Online

industriële opleidingen en trainingen

vraag en oplossing

H2K wilde een digitaal leerplatform als aanvulling op opleidingen en trainingen. H2K heeft de handen ineengeslagen met software-ontwikkelaar Splintt voor het faciliteren van e-learning voor industriële incidentbestrijding. Splintt ontwikkelt het digitale raamwerk voor e-learning, H2K heeft online leerprogramma’s gemaakt voor industriële opleidingen en trainingen.

Met behulp van het platform kunnen cursisten, zowel individueel als in teamverband, online lessen volgen, casuïstiek behandelen en kennistoetsen maken. Het gebruiksvriendelijke online leerplatform biedt de mogelijkheid om standaard- en maatwerk leerprogramma’s digitaal te verstrekken. De modules zijn 24/7 beschikbaar en toegankelijk op alle apparaten.

Interesse of een gastenaccount proberen? Neem contact op met H2K.

H2K over Splintt

Flexibele partner!

Splintt is voor ons een flexibele partner die kan meebewegen met de tijd-tempo wisselingen van onze opdrachtgevers. Ook is er zowel bij Splintt als bij H2K het besef dat digitaal onderwijs gevarieerd moet zijn. Van online opfriscursus van 30 minuten tot een integraal bijscholingsprogramma met meerdere modules.

Peter de Roos
Senior trainer / consultant H2K

Vakbekwaam 

Onze e-learning H2K Online maakt plaats- en tijdonafhankelijk onderwijs mogelijk. Het digitale leerplatform wordt gebruikt als aanvulling op onze industriële brandweeropleidingen en -trainingen. Met behulp van het platform kunnen cursisten, zowel individueel als in teamverband, online lessen volgen, casuïstiek behandelen en kennistoetsen maken.

We zetten het platform in voor ‘vakbekwaam worden’ en ‘vakbekwaam blijven’. Tijdens opleidingen en leergangen wordt H2K Online veelal toegepast als interactieve lesvorm, op die manier biedt het een goede afwisseling voor traditioneel klassikaal onderwijs. Bij herhalingstrainingen is e-learning een effectieve tool voor het opfrissen van theorie en elementaire werkprocedures.

Ronald de Roos
Algemeen Directeur H2K

Zoek je een oplossing voor jouw situatie?

Plan eenvoudig een belafspraak of een Zoom-meeting in met één van onze eLearning experts. We laten je graag meer zien met behulp van een demo!

Of laat je vraag achter en dan nemen wij contact met je op.