+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Leren met Tim & Tony!

Veilig werken met gevaarlijke stoffen begint met goede instructies en actuele informatie voor mensen op de werkvloer. Bewustwording is hierbij enorm belangrijk. Het Toxic e-learning platform helpt om dit doel te bereiken.

De karakters Tim & Tony nemen je als deelnemer mee in het veilig werken met gevaarlijke stoffen. Want hoe zit het met etiketten, wat betekenen P- en H-nummers en hoe bescherm je je het beste?

Voor de organisatie houden we precies bij wat er wordt geleerd, zodat je weet dat mensen getraind de werkvloer op kunnen. 

 

Trots op het product

Met de vakkennis en marktkennis vanuit Toxic® en de didactische kennis en ervaring met learning snacks vanuit Splintt hebben we gezamenlijk een e-learning platform neergezet waar wij trots op zijn. Ook na het opleveren van de e-learning blijft het prettig samenwerken en is er altijd ruimte voor suggesties en verbeteringen. Al met al dus een sterke partner om dit soort projecten mee aan te gaan!

Maaike de Koning

Coördinator Sales & Marketing, Toxic®

Iedereen wil veilig werken

Veiligheid en in het bijzonder veilig werken met chemische producten vereisen bewustwording en gezamenlijke gedragsverandering. Bij Toxic® werken we aan een wereld waarin werk geen leven meer kost.

Met Splintt samen hebben we hier weer een extra stap in gezet. Met veel humor en gedrevenheid.

Bert Pijfers

General Manager, Toxic®

Toxic® is onderdeel van Sdu uitgevers en levert:

 

  1. Safety Solutions voor productregistraties, blootstellingsberekeningen en chemiekaarten
  2. Opleidingen voor CCSE® en de Toxic® E-learning
  3. Advisering over blootstelling op locatie en Safety Data Sheets
blank
Wil je meer info of een offerte aanvragen?

Stel je vraag, dan nemen wij contact met je op.