+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Help2Protect

eLearning voor Insider Threat Prevention en Counter Terrorism

de vraag

Help2Protect is een product van het Aviation Insider Threat Recognition and Prevention (AITRAP) programma. Dit programma staat onder leiding van de Confederation of European Security Services (CoESS) en is medegefinancierd door het Internal Security Fonds van de Europese Unie (HOME/2015/ISFP/AG/BRN).

“We willen Europeanen, en vooral zij die in de kritische infrastructuur werken, bewuster maken van Insider Threats. Tegelijkertijd willen we Europese bedrijven handvaten bieden om zelf beleid te kunnen ontwikkelen dat gericht is op deze specifieke dreiging.

De doelgroep is divers, zowel cultureel als qua opleidingsniveau: van mensen mensen in de operatie, zoals grondpersoneel op een vliegveld, tot managers van grote internationale bedrijven.”

AITRAP over Splintt

Topnotch samenwerking

Zonder een effectief ‘Insider Threat-programma’ zijn Europese bedrijven en organisaties kwetsbaar.

Met Splintt en Philpaper hebben we met Help2Protect een krachtige leeroplossing neergezet voor alle Europese bedrijven binnen de kritische infrastructuur.

Hugo Lücke
Managing Director, Palmyra Aviation Advisors

blank
blank
blank
blank

You can Help2Protect

Elk bedrijf of organisatie wordt geconfronteerd met Insider Threats. Elke persoon met voorkennis of toegang heeft het potentieel om een organisatie en haar mensen te schaden. Om deze Insider Threat te beperken, zou elke onderneming of organisatie een Insider Threat Program moeten hebben.

Om de Insider Threat aan te pakken, is het van groot belang dat medewerkers zich bewust zijn van de Insider Threat. Zij zijn de ogen en oren van elke organisatie. Als ze hun zorgen delen, kunnen ze helpen om de organisatie te beschermen en incidenten te voorkomen.

In een 30 minuten durende online training komt u te weten hoe u uw organisatie en collega’s kunt helpen beschermen.

Met een 3 uur durend online trainingsprogramma geven we u alle informatie om een effectief Insider Threat Program voor uw organisatie te ontwikkelen. 

Catherine Piana

Director General

Confederation of European Security Services

AITRAP projectgroep

  • Confederation of European Security Services
  • Securitas
  • Securitas Transport Aviation Services
  • Securitas Transport Aviation Security
  • DHL Express
  • Palmyra Aviation Advisors

Help2Protect is een Insider Threat Program mede gefinancierd door de Europese Unie.

blank
Zoek je een oplossing voor jouw situatie?

Plan eenvoudig een belafspraak of een Zoom-meeting in met één van onze eLearning experts. We laten je graag meer zien met behulp van een demo!