+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Market Abuse Centre

market abuse & privacy training

vraag en oplossing

Het Market Abuse Centre biedt een online leerplatform met trainingen voor professionals, over handel met voorkennis, marktmanipulatie, witwassen van geld, financiering van terrorisme, omkoping en corruptie, financiële fraude en oplichting, belastingontduiking en belastingfraude.

Het Market Abuse Centre zocht naar een andersoortige manier van online trainen als aanvulling op de bestaande producten.

De vraag was: maak eLearning modules die vlot, leuk en speels zijn door afwisseling in interactieve leervormen, zonder in te boeten op de kwaliteit en ook de ernst van de lesstof.

De thema’s zijn market abuse en data protection & privacy. Splintt heeft de content van Het Market Abuse Centre omgezet naar de gewenste frisse vorm. 

Voor meer informatie over de producten en diensten van het Market Abuse Centre, kijk vooral op hun website!

Market Abuse Centre over Splintt

Kwaliteit excellent

De communicatie met Splintt verloopt uiterst plezierig. Dat geldt voor alle betrokkenen in het project. Splintt levert conform afspraken.  

Wij zochten naar een andersoortige manier van trainen. Op een hele leuke, interactieve manier. Speels en frivool, zonder dat er onrecht wordt gedaan aan het serieuze karakter van onze content.

Dat vereist specifieke kennis van learning experts, die gelouterd zijn met veel ervaring. Splintt biedt dat. 

Jerry de Leeuw
DGA Market Abuse Centre

Zoek je een oplossing voor jouw situatie?

Plan eenvoudig een belafspraak of een Zoom-meeting in met één van onze eLearning experts. We laten je graag meer zien met behulp van een demo!

Of laat je vraag achter en dan nemen wij contact met je op.