+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

ThatsIP

eLearning tool over

intellectueel eigendom

de vraag

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP), Agentschap Innoveren & Ondernemen en het Octrooicentrum Nederland (onderdeel RVO) zagen dat er op het terrein van de intellectuele eigendom onnodige fouten worden gemaakt. En met dure consequenties.

Problemen die voorkomen hadden kunnen worden als het kennisniveau of de voorbereiding rondom intellectueel eigendom beter was geweest. Daarom besloten zij om een eLearning module te ontwikkelen die kandidaat-ondernemers helpt bij het verbeteren van hun kennis over intellectueel eigendom.

De module is specifiek ontwikkeld voor studenten uit het hoger onderwijs, maar staat open voor iedereen die wil leren over intellectueel eigendom. De module is gratis toegankelijk. 

BOIP over Splintt

Klantaandacht en service

Ik ben zeer positief over de klantaandacht en -service van Splintt. Niet alleen bij de bouw van onze geslaagde leeroplossing over intellectueel eigendom, maar ook bij onderhoud en aanpassingen hieraan.

Splintt leidt je met kennis, inzicht en veel begrip door het proces. Met als gevolg de toonaangevende e-learning module die wij wensten.

Inmiddels hebben we niet alleen Nederlandstalige versies voor Nederland en België beschikbaar, maar beide zijn ook in het Engels beschikbaar. Op dit moment ontwikkelen we voor België ook een Franstalige versie. 

Jan Hart
PR Officer
Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom 

Gratis toegankelijk

De eLearning zit boordevol informatie die gestructureerd is weergegeven. We gaan in op vragen als:

  • Hoe bescherm je je eigen producten of diensten?
  • Wat mag je doen met producten van derden, zoals een foto die je van het internet downloadt? 
  • Hoe kan je zelf rechten registreren? 

Verder worden alle IE-rechten op een rij gezet. Met diverse casussen illustreren we waar je allemaal aan moet denken. Verder kun je zelf je kennis toetsen op de onderwerpen die jij belangrijk vindt. 

Docenten uit het hoger onderwijs kunnen via een login toegang krijgen tot de docentenhandleiding met informatie en tips over het gebruik van ThatsIP. Docenten kunnen ook deelnemen aan de LinkedIn groep en op de hoogte blijven van actuele informatie. 

Zoek je een oplossing voor jouw situatie?

Plan eenvoudig een belafspraak of een Zoom-meeting in met één van onze eLearning experts. We laten je graag meer zien met behulp van een demo!

Of laat je vraag achter en dan nemen wij contact met je op.

blank