+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Jewebco

LinkedIn & Boolean trainingen

vraag en oplossing

Jewebco BV wilde graag een digitaal leerplatform als aanvulling op haar klassikale opleidingen en trainingen.

“Jewebco BV heeft verscheidene aanbieders onderzocht alvorens bij software-ontwikkelaar Splintt uit te zijn gekomen. Splintt heeft ons perfect gefaciliteerd bij het ontwikkelen van een eLearning specifiek voor het beter vindbaar maken van LinkedIn profielen van deelnemers in combinatie met Boolean search-technieken.”

Splintt ontwikkelt het digitale raamwerk voor eLearning, Jewebco BV heeft de online leerprogramma’s gevuld voor recruiters, consultants, ZZP-ers, accountmanagers en organisatie-adviseurs en ook werkzoekenden.

Met behulp van het platform kunnen cursisten, zowel individueel als in teamverband, online lessen volgen in het Nederlands of Engels, mini-cases maken om vervolgens via het ‘eigen’ LinkedIn-account het geleerde in de praktijk te brengen.

Het praktische online leerplatform Philpaper biedt de mogelijkheid aan de cursisten om 24/7 aan de slag te gaan met de praktische lesstof. Het geheel is opgebouwd uit 2 modules, één specifiek gericht op het eigen LinkedIn-profiel en de ander gaat direct in op de magie van Boolean search. Een specifiek LinkedIn-Recruiter account is zelfs niet eens persé noodzakelijk.

Interesse? Neem contact op met Jewebco BV.

Jewebco over Splintt

Partner die meedenkt!

Splintt is voor ons een partij die actief met ons meedenkt. Men kijkt mee door de bril van een ondernemer.

Zowel Splintt als Jewebco BV zijn van mening dat voor elke cursist een eLearning direct praktisch toepasbaar moet zijn.

Er is overzicht middels meerdere modules en het platform is flexibel om gemakkelijk wijzigingen door te voeren in een tijd waarin digitale aanpassingen schering en inslag zijn.

Jeroen Snip
Trainer & Headhunter / Directeur Jewebco BV

Persoonlijk contact en snel!

Splintt is een organisatie die zich opstelt als een betrokken partner, meedenkt over de beste oplossing en daarbij een hoge mate van vakdeskundigheid inzet.

Het contact is persoonlijk, vriendelijk en onwijs snel! Heb je een vraag? Kun je dezelfde dag nog antwoord verwachten.

Een bijzonder prettige partner die je voorziet van een goed en gedegen advies. Zelfs als de vragen buiten de gebaande paden treden.

Leonie van Binsbergen – Gerritsen
LinkedIn trainer & Recruitment specialist

Zoek je een oplossing voor jouw situatie?

Plan eenvoudig een belafspraak of een Zoom-meeting in met één van onze eLearning experts. We laten je graag meer zien met behulp van een demo!

Of laat je vraag achter en dan nemen wij contact met je op.

blank