+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

50% maatwerk

online leeroplossingen op basis van formats

In 6 stappen een product

Wil je snel eLearning ontwikkelen en tegen een lagere prijs dan 100% maatwerk, dan ontwikkelen we op basis van onze formats en templates.

Op basis van de lesstof maken we een selectie uit interacties en leervormen die we hebben. Mogelijk hebben we zelfs aanpasbare content gereed liggen. We benaderen je look&feel door aanpassing van kleuren.

In zes overzichtelijke stappen werken we naar een product. We sturen vrij strak om het budget te bewaken, maar houden het wel ontspannen. Onze meerwaarde ligt vooral in het creëren van een opbouw die een cursist “meeneemt” van start tot eind.

Inleven in de lesstof

We bekijken je lesstof en kiezen een passend format.

Storyboard

We ontwikkelen een verhaallijn en bepalen de toon.

Scripten

We werken de verhaallijn en interacties in detail uit.

Media productie

We maken of bewerken media zoals foto’s en films.

Samenstellen

We brengen onderdelen samen en testen of alles werkt.

Oplevering

Klaar voor gebruik!

Snel en leuk

Voor deze oplossing kozen we voor een eenvoudig didactisch format en maakten we gebruik van Articulate RISE en stockmateriaal. De kleuren zijn die van de opdrachtgever.

blank

Simpel interactief

In deze oplossing kozen we voor recht-toe-recht-aan kennisoverdracht. Informatie wordt goed getsructureerd overgebracht met een van onze standaard concepten. Het fotomateriaal is wel 100% op maat gemaakt.

blank

Vakkennis

Een van onze templatesets in Articulate Storyline vormt de basis. Een templateset bestaat uit ‘slides’ met interacties en reeds werkende functionaliteit. Daar wordt de lesstof naartoe geschreven. 

blank

Veilig werken

We maakten gebruik van standaard interacties en een bewezen didactisch concept. Ontwikkeld met Articulate RISE. Wel met 100% maatwerk voor styling als extra optie. 

blank

Bijscholing

Ook deze leeroplossing is op basis van een van onze templatesets in Articulate Storyline ontwikkeld. Door aanpassing van kleur ontstaat er snel een eigen look&feel, zonder dat er veel designwerk nodig is. 

we zoeken voor iedere vraag naar een passende oplossing