+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Onze oplossingen

eLearning op maat

Wij ontwikkelen eLearning programma’s op maat die volledig aansluiten op de doelstellingen die je in je organisatie wilt behalen. Of het nu gaat om het vergroten van bewustzijn, het overdragen van kennis of het trainen van skills, wij zorgen voor een zinvolle en interactieve leerervaring.

Wij volgen een gestructureerd proces, waarbij wij je als klant meenemen in iedere stap van dit proces. Dat is belangrijk, want de inhoud komt uit jouw organisatie. Wij zorgen ervoor dat die inhoud wordt omgezet naar een effectief en efficiënt leerprogramma. Met als resultaat eLearning die door medewerkers als zinvol en toepasbaar wordt ervaren.

Onze expertise ligt op in domeinen Security, Safety, Compliance en Sustainability.

Het beperken van risico’s, goed gebruik van middelen, machines en systemen en het juist toepassen van regels en procedures heeft onze volle aandacht.

Goede eLearning maken is best een klus.

Het fijne nieuws is dat je opties hebt.

Analyse van je content

Jouw inhoud onderzoeken we zorgvuldig om relevantie, nauwkeurigheid en geschiktheid voor de doelgroep te bepalen.

Lees meer

De content analyse is een essentiële fase bij het maken van eLearning-materialen. Tijdens deze fase onderzoeken we de inhoud zorgvuldig om de relevantie, nauwkeurigheid en geschiktheid voor de doelgroep te bepalen. Het doel is ervoor te zorgen dat het materiaal geschikt en effectief is voor de behoeften en interesses van de doelgroep.

We identificeren de leerdoelen, beoordelen bestaand materiaal en voeren onderzoek uit naar het onderwerp. We interviewen vakexperts om aanvullende informatie en inzichten te verzamelen.

Zodra de inhoud is verzameld, bepalen we de meest effectieve manier om de informatie te presenteren. Dit kan inhouden, het opsplitsen van complexe onderwerpen in kleinere beter hanteerbare brokken, het creëren van visuele hulpmiddelen of multimedia-elementen, of het selecteren van geschikte instructiestrategieën en -activiteiten.

Tijdens de content analyse fase verdiepen we in de doelgroep, rekening houdend met factoren als leeftijd, opleidingsniveau, culturele achtergrond en leervoorkeuren. Het uiteindelijke doel is boeiende en effectieve e-learningmaterialen te creëren die de doelgroep helpt hun doelen te bereiken en hun kennis, inzicht en skills te verbeteren.

Een gedetailleerd script

Je krijgt een gedetailleerd script voor de eLearning, inclusief alle dialogen, gesproken tekst en instructies.

Lees meer

Tijdens deze fase maken we een gedetailleerd script voor de eLearning, inclusief alle dialogen, gesproken tekst en instructies.

Het doel van de scriptfase is ervoor te zorgen dat de cursusinhoud duidelijk en aantrekkelijk is voor de doelgroep. Het script wordt in eenvoudige taal geschreven die gemakkelijk te begrijpen is. Het is goed georganiseerd, met een logische informatiestroom en duidelijke overgangen tussen onderdelen.

Zodra het script klaar is, moet het gereviewed worden om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de verwachte leerresultaten en een effectieve en boeiende leerervaring biedt. Door de eLearning zorgvuldig te scripten, kunnen we ervoor zorgen dat de doelgroep een leerervaring van hoge kwaliteit krijgt, waarmee de gewenste leerresultaten worden bereikt.

Montage van je eLearning

We brengen alle elementen samen en testen grondig. Zo weet je dat je kunt vertrouwen op het product: het werkt, voldoet aan verwachtingen en is klaar voor oplevering.

Lees meer

Het doel van de assemblagefase is ervoor te zorgen dat alle componenten soepel en effectief worden gemonteerd, waardoor een naadloze leerervaring voor de doelgroep ontstaat. Tijdens deze fase testen we grondig en controleren we op technische problemen of glitches die de ervaring van de doelgroep kunnen beïnvloeden.

Zodra de eLearning is samengesteld, voeren we gebruikerstests uit en verzamelen we feedback bij de stakeholders. Op basis van deze feedback maken we de nodige laatste aanpassingen in de eLearning.

Door de eLearning zorgvuldig samen te stellen en te testen, kunnen we een leerervaring van hoge kwaliteit creëren die voldoet aan de behoeften van de doelgroep en die de gewenste leerresultaten bereikt voor de organisatie.

Een uitgewerkt concept

Je krijgt een visuele weergave van de eLearning, inclusief de inhoud, instructiestrategieën, multimedia-elementen en assessments.

Lees meer

Tijdens deze fase maken we een visuele weergave van de eLearning-module, inclusief de inhoud, instructiestrategieën, multimedia-elementen en assessments.

Het storyboard bestaat meestal uit een reeks schermen die elke stap van de eLearning-cursus weergeven, samen met opmerkingen over de inhoud, afbeeldingen en interacties die zullen worden opgenomen.

Het doel van het storyboard is om een visuele blauwdruk te bieden voor de eLearning module, zodat we onze ideeën kunnen testen en verfijnen, voordat we verder gaan met de ontwikkelingsfase. Het helpt ook om ervoor te zorgen dat de module goed georganiseerd en gemakkelijk te navigeren is, met een duidelijke informatiestroom en effectieve instructiestrategieën.

Gedurende de hele storyboardfase houden we rekening met de doelgroep en zorgen we ervoor dat de module boeiend, relevant en effectief is. We houden ook direct rekening houden met de technische vereisten van het eLearning-platform of de software, zoals de grootte en resolutie van afbeeldingen, compatibiliteit met verschillende apparaten en toegankelijkheidsfuncties.

Door de eLearning module zorgvuldig te plannen en te storyboarden, kunnen we een leerervaring van hoge kwaliteit creëren die voldoet aan de behoeften van de doelgroep en die de gewenste leerresultaten voor de organisatie bereikt.

Design en multimedia

We ontwikkelen look & feel en multimedia voor je die de inhoud ondersteunen jouw doelgroep aanspreken.

Lees meer

Tijdens deze fase ontwikkelen we de visuele en multimedia-elementen die in de eLearning zullen worden gebruikt.

Deze fase omvat het maken van afbeeldingen, animaties, video’s, audio-opnamen en andere multimedia-elementen die het begrip en de betrokkenheid van de doelgroep bij de cursusinhoud vergroten. Bij het ontwikkelen van de elementen houden we direct rekening met de technische vereisten van het eLearning-platform en de auteurssoftware.

We zorgen ervoor dat de visuele en multimedia-elementen goed zijn afgestemd op de inhoud en instructiestrategieën. We ontwerpen ze zo dat ze de gewenste leerresultaten ondersteunen en het begrip van de leerstof voor de doelgroep vergroten.

Naast het maken van multimedia, ontwerpen we ook de lay-out en gebruikersinterface van de eLearning. We houden rekening houden met factoren zoals navigatie, toegankelijkheid en de algehele visuele aantrekkingskracht.

Klaar voor oplevering!

Je kunt je eLearning met een gerust hart in gebruik nemen en hiermee kennis, inzichten of skills van je doelgroep vergroten. 

Lees meer

De opleveringsfase is de laatste fase van het maken van de eLearning. We uploaden de eLearning naar het gekozen platform en maken het hiermee beschikbaar voor de doelgroep. 

Met behulp van gegevens en statistieken kunnen de effectiviteit en impact van de eLearning evalueren, om te bepalen of de eLearning de gewenste leerresultaten bereikt.

Wil je een echt goede eLearning? Laten we dat samen doen!

Ondermijning aanpakken

Het leerprogramma is ontwikkeld voor een doelgroep met een grote diversiteit aan kennis, vaardigheden en achtergrond. Dit vroeg om goed onderzoek, veelvuldig overleg en afstemming met de samenwerkende private en publieke organisaties op Schiphol.

Splintt wist hierin goed mee te bewegen met als resultaat een gevarieerd en vooral zeer aansprekend programma, dat door iedereen enthousiast is ontvangen en als vast onderdeel binnen interne opleidingsprogramma’s wordt opgenomen.

Lees verder

Programmateam aanpak ondermijning Schiphol

Gevaarlijke stoffen 

Veiligheid en in het bijzonder veilig werken met chemische producten vereisen bewustwording en gezamenlijke gedragsverandering. Bij Toxic® werken we aan een wereld waarin werk geen leven meer kost.

Met Splintt samen hebben we hier weer een extra stap in gezet. Met veel humor en gedrevenheid.

Lees verder

Bert Pijfers

General Manager, Sdu

Neem contact op