+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

eLearning ondersteuning voor de business

Wij zetten de kennis uit je organisatie om in toegankelijke online leermiddelen.

gebruik je al eLearning op maat?

Veel bedrijven maken gebruik van standaard ingekochte eLearning modules. Prima als basis, maar vaak niet voldoende voor specifieke processen, producten, systemen of werkwijzen
Wij laten graag de mogelijkheden zien.

eLearning maken uitbesteden?

We duiken in de vraag, analyseren en bespreken de mogelijke oplossingen. We ontwikkelen een verhaallijn en creëren een stijl en aanpak die past bij het doel. Leg ons gerust jouw vraag voor.

zelf eLearning maken?

Wij trainen klanten in het hele proces, zodat er didactisch goede eLearnings gemaakt kunnen worden met een auteurstool naar keuze. Onze begeleiding passen we aan naar de behoefte.

50% op maat?

We hebben slimme formats waarmee je al voor de helft op weg bent. Dat doen we voor thema’s die we al goed kennen, maar die op maat aangepast moeten worden. Vraag ons naar de opties!

kant-en-klare eLearning?

Voor het thema information security hebben we een hele reeks modules die direct inzetbaar zijn. Ook kunnen ze op maat gefinetuned worden. Heel handig in te zetten binnen een security awareness campagne.

Zoek je eLearning voor een specifiek doel, zoals training in een proces, werkwijze, systeem, machine of product?

Of wil je awareness op een bepaald vlak verhogen, bijvoorbeeld op het gebied van health&safety? Dan ondersteunen we je graag met 100% maatwerk. Met jullie eigen experts op inhoud en met onze didactisch specialisten ontwikkelen we in co-creatie een online leeroplossing die helemaal aansluit op leerdoelen en doelgroep.

Wil je meer gebruik maken van wat we al hebben, dan bieden we formats waarmee je al 50% op weg bent. Dat kan veel tijd schelen qua denkwerk en ontwikkeling en ook in kosten.

Of wil je zelf aan de slag met het ontwikkelen van online leervormen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan bieden we didactische en technische training en formats waar je zelf verder mee kunt.

blank
blank
blank
blank
blank

Code of Conduct - Allseas

Vanaf het begin van het ontwikkelproces tot en met de implementatie van de door Splintt ontwikkelde Code of Conduct eLearning is alles soepel verlopen.

De eLearning is door alle medewerkers over de hele wereld erg goed ontvangen.

Zeno Lagerweij
Continuous Improvement Engineer

 

blank

Reeks aan eLearnings - CEVA Logistics

Samenwerken met Splintt is niet alleen professioneel, maar ook een feest.

Zij maken fantastische trainingen, maar hebben ons daarnaast ontzettend geholpen met strategisch nadenken over het opzetten van onze CEVA Academy, met veel wederzijds vertrouwen en plezier.

Jacques Hartman
Senior Vice President

blank

Airport Collaborative Decision Making - To70

Een zeer soepele samenwerking om een buitenlandse klant (Manchester Airport Group) aan eLearning content met platform te helpen.

Splintt is een partner waar je op kunt rekenen in het ontwikkelen en beschikbaar stellen van een e-course voor een groot aantal gebruikers. Pro-actief meedenken en service waar gewenst!

Eugène Tuinstra
Aviation Consultant

blank
blank
blank
blank
blank
Zoek je een oplossing voor jouw situatie?

Plan eenvoudig een belafspraak of een Zoom-meeting in met één van onze eLearning experts. We laten je graag meer zien met behulp van een demo!

Of laat je vraag achter en dan nemen wij contact met je op.

een fijne leerbeleving, daar zorgen we graag voor