+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Webinar:
zo faciliteer je een effectief leerproces voor je werknemers

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers kennis en kunde op niveau houden? En hoe pak je dit het beste aan? In het nieuwe webinar, gepresenteerd door Philip van der Eijk (onderwijspsycholoog), wordt er dieper ingegaan op deze vragen.
Benieuwd? Volg dan ons webinar op 8 september om 10.30!

Over het webinar

Binnen organisaties is het van belang dat medewerkers makkelijk en effectief hun kennis en kunde op peil kunnen houden. Hoe je dat het beste kunt aanpakken, daar verschillen de meningen over. Een populaire benadering is het werkplekleren, waarbij werknemers ‘on-the-job’ leren.

Maar hoe pak je dat aan? Dat doe je onder andere met de juiste informatie op het juiste moment en de juiste plaats. Dat kan bijvoorbeeld met werkinstructies of een checklist op de smartphone van je medewerkers, een instructiefilmpje of een 360 graden foto. Denk hierbij ook aan het inrichten van een performance management cyclus.

In ons webinar gaan we in op 70:20:10 en de 5 moments of need en hoe je deze kunt inzetten om het leerproces binnen jouw organisatie te faciliteren.

Over Philip van der Eijk

Als Concept lead werkt Philip dagelijks aan het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe didactische concepten voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. In de afgelopen 17 jaar begeleidde hij honderden nationale en internationale organisaties bij het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van leeroplossingen.