+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Webinar:
hoe stel je een goede vraag?

Het verschil tussen een goede en een geweldige eLearning zit hem onder meer in de vragen die je stelt. De juiste vragen dragen in belangrijke mate bij aan het leerproces van de deelnemer. Maar wat is nou een goede vraag? In het webinar op 21 april gaf Philip op deze vragen (en meer) antwoord. Hieronder kun je de opname bekijken ↓

Over het webinar

Hoewel het beantwoorden van vragen over de lesstof het leerproces van deelnemers bevordert, wil dat niet zeggen dat iedere vraag ook bijdraagt aan het leerproces. Daarvoor moet de vraag relevant zijn, passen bij de lesstof, op het juiste moment gesteld worden en aansluiten op het niveau van de deelnemer.

In het webinar gaan we in op de verschillende vraagvormen die je kunt inzetten in e-learning en de voor- en nadelen van de verschillende vraagvormen. Ook geven we tips en tricks hoe je zelf een goede vraag kunt opstellen en hoe je het beste feedback kunt geven.

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige webinars? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief.

Over Philip van der Eijk

Als Concept Lead en adviseur in kennismanagement, werkt Philip dagelijks aan het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe didactische concepten voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Hij is enthousiast, creatief en zelf ook enorm leergierig. 

 

Een medewerker kan generieke kennis en vaardigheden opdoen in een standaard klassikale training. Als het gaat om het vergroten van expertise over bedrijfsspecifieke informatie of procedures, dan is maatwerk meestal aan de orde.
In het geval van eLearning is het niet anders. Er zijn bibliotheken met standaard eLearnings waarmee medewerkers zichzelf kunnen ontplooien. Als je bedrijfsspecifieke procedures wilt uitleggen, dan is eLearning op maat geschikter.

In ons webinar leggen we uit waarom het stellen van een goede vraag een belangrijke factor is bij het maken van eLearning. Voor als je er zelf mee aan de slag wilt, of wanneer je een eLearning-specialist wilt inschakelen.

Philip van der Eijk

Over Splintt

Bij Splintt ontwikkelen wij eLearning op maat. Van simpele modules tot hoog interactieve leerbelevingen. Wil je met online middelen kennis overdragen, bewustzijn vergroten of vaardigheden te trainen, dan bieden wij ondersteuning. Met ons team van gedreven professionals zetten wij de kennis uit je organisatie om in interactieve leermiddelen!