+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Leren over eLearning

2020 zijn wij goed gestart met de eerste VOCUS-activiteit van het jaar: een excursie naar het Utrechtse bedrijf Splintt. 

blank
blank

leren over eLearning

Hier werden wij ’s ochtends vroeg verwelkomd door de oprichtster van het bedrijf en de helft van de medewerkers. Met de nodige koppen koffie en koekjes is ons eerst iets verteld over Splintt en eLearning. Splintt ontwikkelt eLearning oplossingen voor onder andere industriële klanten, overheden, instellingen, verenigingen en uitgevers. Zo werken zij altijd aan een aantal uiteenlopende projecten tegelijk, op maat gemaakt of juist “out-of-the-box”. Vervolgens mochten wij zelf aan de slag om een eLearning te ontwikkelen over CO2. Na een uur hard werken zijn er drie creatieve modules verzonnen om basisschoolleerlingen, studenten maar ook volwassenen op kantoor iets bij te leren over hoe je je eigen CO2 uitstoot kan verminderen.

Het was een geslaagde activiteit waarin we een hoop inspiratie op hebben gedaan over het gebruik van eLearning, ExcurCie bedankt!

Lena Wesselink – vierdejaars OWW

blank

meer informatie

Wil je ook meer leren over eLearning? Neem contact met ons op of laat je terugbellen.

Zoek je een oplossing voor jouw situatie?

Plan eenvoudig een belafspraak of een Zoom-meeting in met één van onze eLearning experts. We laten je graag meer zien met behulp van een demo!

Of laat je vraag achter en dan nemen wij contact met je op.