+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Webinar:
maakt gamification eLearning beter?

Klopt het dat het toevoegen van gamification ervoor zorgt dat eLearning beter wordt? En hoe voeg je dan spelelementen toe? Antwoord op deze vragen en meer: volg dan ons webinar op 21 september!

Over het webinar

Spelenderwijs leren, kleine kinderen gaan er goed op. En waarom zou het niet werken voor volwassenen? Sommige weetjes uit Trivial Pursuit blijven je de rest van je leven bij, bijna iedereen kan wel enkele straten van Monopoly opnoemen, maar zijn deze spelletjes de meest efficiënte manier van deze weetjes in je hoofd te krijgen?

In de educatieve sector wordt het woord gamification steeds vaker in de mond genomen. ‘Ik wil een gamification.’ ‘Het moet wel gamified.’ ‘Het liefst trekken we de aandacht met een game of iets dergelijks.’ Maar wat is gamification nu precies? Hoe pas je gamification op een goede manier toe? Kan je leeroplossing ook te veel gamification bevatten?

In ons webinar ‘Maakt gamification eLearning beter?’ gaan we in op al deze vragen.

Helaas!

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Wil je de opname ontvangen?

Wil je de opname ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je de opname op!

 

Over Philip van der Eijk

Als Concept Lead en adviseur in kennismanagement, werkt Philip dagelijks aan het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe didactische concepten voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Hij is enthousiast, creatief en zelf ook enorm leergierig. 

 

Een medewerker kan generieke kennis en vaardigheden opdoen in een standaard klassikale training. Als het gaat om het vergroten van expertise over bedrijfsspecifieke informatie of procedures, dan is maatwerk meestal aan de orde.
In het geval van eLearning is het niet anders. Er zijn bibliotheken met standaard eLearnings waarmee medewerkers zichzelf kunnen ontplooien. Als je bedrijfsspecifieke procedures wilt uitleggen, dan is eLearning op maat geschikter.

In ons webinar leggen we uit wanneer eLearning op maat de juiste keuze is en of gamification eLearning beter maakt. Voor als je er zelf mee aan de slag wilt, of wanneer je een eLearning-specialist wilt inschakelen.

Philip van der Eijk

Over Splintt

Bij Splintt ontwikkelen wij eLearning op maat. Van simpele modules tot hoog interactieve leerbelevingen. Wil je met online middelen kennis overdragen, bewustzijn vergroten of vaardigheden te trainen, dan bieden wij ondersteuning. Met ons team van gedreven professionals zetten wij de kennis uit je organisatie om in interactieve leermiddelen!