+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

eLearning van de plank of toch anders?

Splintt is een eLearning-bedrijf. We maken eLearning op maat. En ik heb het wel eens eerder in een blog benoemd, maar niet iedereen verstaat hetzelfde onder die noemer: eLearning.

Zo krijgen we regelmatig de vraag of voor een bepaald onderwerp niet nog een eLearning op de plank hebben liggen. Dat hebben we eigenlijk nooit. We hebben vast iets wat erop lijkt een keer eerder gemaakt voor een andere klant, maar het is zo lastig uitleggen waarom dat bedrijfs-logo daar toch steeds rechts in de hoek van het scherm staat als je die hergebruikt.

Het is natuurlijk wel mogelijk om eLearning kant en klaar van de plank te kopen. Er is online een legio aan aanbieders te vinden, zoals GoodHabitz en SkillsTown. Libraries vol generieke eLearning die je kunt inzetten voor “onbeperkt online leren”. Iets wat heel waardevol kan zijn binnen je organisatie en wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich te blijven ontwikkelen. Ze kunnen lekker leren en er zit voor iedereen wel wat in.

Wat er niet in zit, zijn specifieke kennis modules die gaan over jouw bedrijf, expertise, bijzondere producten, unieke processen, speciale regels, etc. Daar heb je maatwerk voor nodig. Herkenbaar voor de medewerker, direct toepasbaar in de praktijk, met relevante casussen, enzovoort. Dat is weer een hele andere tak van sport. Je kunt de één kiezen of de ander, of allebei naast elkaar gebruiken. Het één bijt het ander niet.

Behoefte aan eLearning op maat?