+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Software en tools

voor het ontwikkelen van eLearning oplossingen

courseware voor eLearning

Om eLearning te maken en te verspreiden is software en tooling nodig. Wij werken met diverse courseware software en tooling, zowel van onszelf als van derden. Waar nodig programmeren we zelf.

We bieden advies, training, ontwikkeling en implementatie.

RISE

Snel eLearning modules of micro-learnings ontwikkelen kan met Articulate RISE. Modern en responsive. Geschikt voor kennisoverdracht, bewustzijn vergroten en toetsing.

Storyline

Is de eLearning complexer, bijvoorbeeld door diverse scenatio’s en leerpaden of voor nabootsing van systemen, dan gebruiken we Articulate Storyline. Niet responsive, wel meer designopties en meer toetsingsmogelijkheden.

Lectora

Voor complexere eLearning die volledig op maat gestyled moet worden voor gebruik op elk device, gebruiken we Lectora. Ontwikkeling kost meer tijd, maar dit tool biedt wel de meeste vrijheid.

Leerplatform LMS

We bieden ons in eigen beheer ontwikkelde Philpaper LMS voor de distributie van eLearning modules, video’s en documenten.

Plugins

We gebruiken en ontwikkelen diverse plugins die bijvoorbeeld gekoppeld worden aan Philpaper LMS of geïntegreerd in eLearnings.

WordPress

Leerportalen ontwikkelen we meestal met WordPress. In enkele gevallen programmeren we op maat.

Virtual Reality

We ontwikkelen VR oplossingen met een simpel te gebruiken auteurstool. Vanuit Philpaper LMS geven we toegang tot een VR module, waarna leerresultaten worden opgeslagen in de Learning Record Store. Deze leerdata kunnen gebruikt worden voor voortgangsbewaking en analyse.

360 graden

We hebben tooling voor het ontwikkelen van 360° interacties. Met echte beelden of op basis van fictieve beelden zoals in het voorbeeld. 

de techniek ondersteunt het leren, daar zorgen we voor

Zoek je een oplossing voor jouw situatie?

Plan eenvoudig een belafspraak of een Zoom-meeting in met één van onze eLearning experts. We laten je graag meer zien met behulp van een demo!

Of laat je vraag achter en dan nemen wij contact met je op.