+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Splintt, eWorks en Infosequre bundelen krachten in BeOne Development

Persbericht

Utrecht, 7 juli 2021

MeeMaken, een Nederlandse investeringsmaatschappij, is op een groeireis in de markt van online leeroplossingen. De overname van Splintt, gespecialiseerd in digitale leeroplossingen op maat en ontwikkelaar van Philpaper, een leer management systeem dat gericht is op distributie van online leermateriaal naar ‘external workforces’, is een belangrijke stap in de buy-and-build strategie van MeeMaken.

Splintt vormt een belangrijke aanvulling op de al onder de MeeMaken groep vallende bedrijven Infosequre, eWorks, BoonLearning, L3online.com en MeeMaken Academy. De gecombineerde groep zal een toonaangevende leverancier van digitale leeroplossingen zijn, met klanten in onder andere de industrie, bouw, financiële sector, zorg & welzijn en overheid. Het gecombineerde aanbod wordt een one-stop-shop voor online leeroplossingen.

Natasja Sesink (Operationeel Partner van MeeMaken): “Wij zijn bijzonder enthousiast over het feit dat we Splintt als partner hebben bij het bouwen van een toonaangevend bedrijf op het gebied van online leeroplossingen. De producten, diensten, cultuur en visie van Splintt passen zeer goed binnen onze groep. Samen met een directieteam van de gecombineerde bedrijven zullen we blijven werken aan het toevoegen van verdere waarde aan de klanten door middel van het uitbreiden en ontwikkelen van het productaanbod, zowel organisch als door overnames.”

Natasja Jager (directeur en oprichter van Splintt): “De producten en diensten binnen de nieuwe groep van leerbedrijven zijn complementair. De combinatie van onze gezamenlijke bedrijven creëert een toonaangevende leverancier in digitale leeroplossingen, met een sterk potentieel voor toekomstige Noordwest-Europese groei. Ik kijk er zeer naar uit om dit met elkaar te realiseren.”

Niels van Drimmelen (directeur Splintt): “Digitale leeroplossingen moeten technisch excellent worden ondersteund met tooling gericht op de toekomst van online leren. Naast deze ontwikkeling is de behoefte aan sterke beveiliging toegenomen. Op beide terreinen is er veel synergie te bereiken, waardoor onze klanten nog sterker bediend en ondersteund kunnen worden.”

Over Splintt

Splintt, opgericht in 2010, ontwikkelt digitale leeroplossingen op maat, zoals eLearning modules, online trainingen, interactieve video’s, animaties en films. Daarnaast heeft Splintt Philpaper ontwikkeld, een op de eindgebruiker gericht leerplatform voor de distributie van online leeractiviteiten. Het bedrijf bedient meer dan 100 organisaties in verschillende markt verticals, waaronder industrie, bouw, financiën, zorg en overheid. Klanten zijn onder meer: ASML, Bouwmaat, BMN, ABP, DAS Rechtsbijstand, Isala Ziekenhuis, Medipoint, de Nationale Politie en diverse Ministeries.

Over eWorks

eWorks, opgericht in 2018, helpt bedrijven met leermiddelen en safety app die de veiligheidscultuur versterken. De oplossingen rond KAM en SHE&Q bevatten e-learnings (toolboxen), interactieve toolboxmeetings en een safety app met als doel om betrokkenheid te verhogen en veilig gedrag te stimuleren. De ruim 60 klanten van eWorks komen onder andere uit de maritieme sector, bouw en industrie. Klanten zijn onder meer: Alcomij, Boels, Dikkerboom, Jumbo Maritime, Spliethoff, Spie en de Vereniging Verticaal Transport.

Over L3Online

L3online.com werd in 1994 opgericht als “De Cursuswinkel”, waarna later de naam is veranderd naar Prodis. L3online.com is een online platform met het meest complete en onafhankelijke aanbod van trainingen en opleidingen. Het platform, dat wordt aangeboden in de huisstijl van de eigen organisatie, ondersteunt organisaties en medewerkers bij het aanbieden, reserveren en afhandelen van interne en externe opleidingen. Naast het aanbieden van opleidingen kan L3online.com organisaties compleet ontzorgen in het gehele proces rondom opleidingen. Klanten zijn onder meer: NXP Semiconductors in Nederland en België.

Over Infosequre

Infosequre levert sinds 1999 security awareness programma’s en game-based trainingen op het gebied van informatieveiligheid, waarmee organisaties via een sterke security cultuur meetbare gedragsverandering kunnen bewerkstelligen. Organisaties uit meer dan 100 landen maken gebruik van de Infosequre producten. Het portfolio bestaat uit diverse formats, zoals e-learning, een VR-game, security awareness video’s, een phishing simulatietool, een virtuele cybersecurity escaperoom en een security awareness scan. De oplossingen worden in meer dan 40 talen geleverd aan klanten uit diverse sectoren, variërend van internationale multinationals tot lokale mkb-ondernemingen.

Over BoonLearning

BoonLearning is een cloud e-learning platform: een auteurstool, learning management system en responsieve e-learning app in één. Bij BoonLearning staat de cursist centraal. Met dit uitgangspunt is het BoonLearning e-learning platform ontwikkeld. Leren en lesgeven horen motiverend en inspirerend te zijn. Technologie ondersteunt daarbij en moet vooral niet hinderen. BoonLearning is ontwikkeld door Boon Software, een softwarebedrijf uit Amsterdam dat zich al sinds 2002 bezig houdt met het ontwikkelen van e-learning oplossingen. Klanten zijn onder meer: Rutgers, Vereniging voor Bos- en Natuureigenaren (VBNE), eWorks en Hub Creations.

Over MeeMaken Academy

De MeeMaken Academy is de interne academy voor alle bedrijven binnen de MeeMaken groep. Naast het aanbieden van een uitgebreid pakket aan opleidingen en trainingen stimuleert de MeeMaken Academy organisaties en medewerkers om kennis te delen. Daarnaast bundelt de MeeMaken Academy de krachten van de verschillende leerbedrijven binnen de MeeMaken groep.

contactinformatie

Natasja Sesink

Operational Partner MeeMaken

+31 (0)6 5332 2517

blank

Caroline Kiszer

Marketing Manager MeeMaken

+31 (0)6 4536 1002

blank

Natasja Jager

CCO BeOne Development

+31 (0)6 2292 6342