+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Reality Check!

gratis e-learning over geldzaken

%

mobiel gebruik

bezoekers

assessments

certificaten

een prachtig project

Met de gratis e-learning cursus Reality Check krijg je op een laagdrempelige manier meer inzicht en kennis over je financiële situatie. Ken je bijvoorbeeld de Bourgondisch Leven Index al? Een methode om je geldzaken mee te organiseren en tegelijkertijd te besparen zonder je leefstijl aan te passen.

Wij hebben met veel plezier aan dit project gewerkt! 

blank
blank

Prikkl

Prikkl creëert beweging door onafhankelijk financieel inzicht gericht op inkomen en werk voor werkgevers die zich richten op duurzame inzetbaarheid en pensioen. Voor Reality Check zijn wij de content experts. 

Splintt

Splintt ontwerpt online leeroplossingen. Voor Reality Check hebben wij het didactisch en grafisch design, de landingspagina, de e-learning modules en de integratie met interactieve vragenlijsten verzorgd.

JAM-IT

JAM-IT ontwikkelt IT-oplossingen met innovatieve technologie . Voor Reality Check hebben wij de interactieve vragenlijst ontwikkeld. Deze vragenlijst geeft inzicht in je gevoel en gedrag over geldzaken.

Paulien van Gurp

Na de eerste kennismaking met Niels en Natasja van Splintt was het voor mij duidelijk dat Splintt de partij was met wie wij samen de Reality Check e-learning geldzaken voor ABP wilden ontwikkelen. Vertrouwen in kennis, ervaring en de persoonlijke klik maakten mijn beslissing makkelijk.

Samen met partners Splintt en JAM-IT hebben wij in korte tijd de Reality Check e-learning over geldzaken voor ABP ontwikkeld en opgeleverd.

Een open en soepele (online) samenwerking waarbij elke partij eigen expertise in bracht met oog voor elkaar en op tijd leverde wat er geleverd moest worden.

Het project is een voorbeeld van hoe je samen tot een beter eindresultaat komt.