+ 31 85 40 10 620 info@splintt.nl

Een bekende wereld, maar vanuit ander perspectief ingestoken

Ja, iedereen zal zeggen “Je moet jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen in je loopbaan”.
Ik heb de koe bij de hoorns gevat en ben een mooie nieuwe uitdaging aangegaan bij Splintt | Beone Development.
Hoe ik tot deze mooie beslissing ben gekomen…..?

Mijzelf uitdagen en ontwikkelen zit in mijn genen. Dat kan ook haast niet anders met een 25 jaar kennis en ervaring in het Learning & Development domein.

Als jong afgestudeerde A&O psycholoog startte mijn carrière als klassikale trainer op het gebied van leiderschap, persoonlijke effectiviteit en communicatie. De kracht van “entertrainen” is mij altijd bijgebleven. Het leveren van trainingen die aansluiten op de beleving en behoeften van de klanten is altijd een voorwaarde.

Na 5 jaar trainen kreeg ik de opportunity om leiding te geven aan de training en adviesafdeling. Als leidinggevende heb ik ervaren hoe het écht is om theorie en praktijk met elkaar te verbinden. Als learning consultant heb ik mij aangeleerd de vragen achter de vragen te stellen om het juiste advies uit te brengen en daarna te implementeren. Een prachtige tijd om te ontdekken en te ervaren wat de vragen en uitdagingen van opdrachtgevers zijn.

De wens om mij te blijven ontwikkelen maakte de overstap van leverancier naar opdrachtgever eenvoudig. De uitdagingen binnen een organisatie op het gebied van L&D moest ik wel aangaan om, dacht ik, de cirkel rond te maken. Stakeholder management en de uitdagingen van geen tijd of middelen beschikbaar hebben voor L&D heb ik mogen omturnen naar oplossingen die leren & ontwikkelen voor iedere medewerker binnen de organisatie mogelijk maakte.

Meer dan 12 jaar heb ik bij verschillende grote werkgevers mooie leeroplossingen mee helpen bedenken. Leer vraagstukken uitvragen, programma’s ontwikkelen, bouwen en initiëren gaf mij het idee alle soorten leeroplossingen binnen verschillende branches gezien en ervaren te hebben. Niets bleek minder waar toen ik samen met Splintt een leer vraagstuk omzette in een hybride digitale leeroplossing. Eerlijk gezegd dacht ik in eerste instantie; Daar heb je de zoveelste saaie, nietszeggende e learning provider, met altijd dezelfde wijze van leveren. Mijn verbazing was dan ook groot toen Splintt de provider bleek te zijn die daadwerkelijk begrijpt wat de kennisvraag is en deze bovendien weet om te zetten in content met een fantastisch entertainment gehalte!

Splintt maakt impactvolle leeroplossingen met pakkende verhaallijnen en spelelementen. De modules brengen informatie over met blijvende awareness, nieuwe kennis of vaardigheden als resultaat. Door de kracht van entertainment en de effectiviteit van leerprincipes te combineren levert Splintt producten passend bij de L&D vraagstukken.

Ik zit helemaal op mijn plek bij Splintt als volgende stap in mijn leercirkel en ben blij dat ik de uitdaging als senior learning consultant in sales & new business ben aangegaan.
Een bekende wereld, maar vanuit ander perspectief ingestoken

Benieuwd hoe Tim jou kan helpen bij de inzet van eLearning?