we zoeken…

een onderwijskundige / eLearning ontwikkelaar

reacties graag voor 8 mei, bij voorkeur fulltime dienstverband

Wat ga je doen?

Op basis van leervragen van opdrachtgevers ontwikkel je didactische concepten. De focus ligt op het helder overbrengen van lesstof aan een doelgroep, van het creëren van een passend storyboard tot werkende producten zoals eLearnings en interactieve video’s. 

Je werkzaamheden vinden plaats in een team van betrokken, gedreven en praktisch ingestelde collega’s met verschillende expertises.  

Over Splintt

In Nederland zitten we in Utrecht (Papendorp) op de 3e verdieping van een kantoortoren. Daar vind je een enthousiast en hecht team in een kleurrijk kantoor. We zijn gedreven professionals met een passie voor didactiek en techniek. We houden van teamuitjes, hoewel dat nu met Corona een beetje behelpen is, maar we doen ons best met andersoortige verrassingen! We hebben ook een team in Roemenië, waar we dagelijks online contact mee hebben. 

meer over het werk

We starten met een gerichte onboarding waarin je de Splintt klanten, producten, diensten en collega’s leert kennen. We nemen je snel mee in diverse projecten waarin je gelijk nauw samenwerkt met klanten.

Voor eLearnings werken we met diverse auteurstools. Ontwikkelen we met Articulate Storyline of Lectora, dan wordt het bouwen van de leeroplossing door ons team in Roemenië gedaan. Jij bent verantwoordelijk voor het goed aanleveren en checken van de kwaliteit. Ontwikkelen we een oplossing met Articulate RISE, dan bouw je zelf. Ontwikkelen we een animatie of film, dan werk je nauw samen met mediaspecialisten.

Je werkt parallel aan meerdere projecten. Dat kunnen projecten voor klanten zijn en ook voor onze kant-en-klare producten. Je zorgt voor het goed bijhouden van alle acties in de project dashboards. Je denkt mee over de didactische aanpak en komt met ideeën.

Je stemt in de dagelijkse team meeting af waar jij mee bezig bent, maar bijvoorbeeld ook waar je hulp van andere collega’s bij nodig hebt. Wekelijks heb je een kennissessie met het content team over concepten, didactische aanpak, nieuwe technieken, projecten en vernieuwingen.

Wat we vragen

Je bent opgewekt, verantwoordelijk en praktisch ingesteld. We verwachten een kritische, professionele instelling.

Je vindt het leuk om nieuwe materie te doorgronden en te redeneren vanuit de beleving die een klant en deelnemer moeten hebben.

Je communiceert makkelijk en vindt het leuk om samen met je collega’s en de klant te werken aan een mooi product.

Je ontwikkelt jezelf graag verder, bent nieuwsgierig en gedreven.

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring.

We bieden je uiteraard prima voorwaarden

  • Een goed salaris dat past bij je ervaring (€3200 – €3700 bruto per maand)
  • Marktconforme secundaire voorwaarden
  • MacBook Pro
  • Ruimte en flexibiliteit om je verder te ontwikkelen
  • Diverse doorgroeimogelijkheden

Is deze functie wat voor jou?

Stuur dan je motivatie en CV via het formulier naar Philip van der Eijk.

Ook voor vragen kun je bij hem terecht.

philip@splintt.nl

 

  • Hidden

    Sectie-einde

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.