• Ingezette diensten
 • Maatwerk e-learning
 • Mediaproductie
 • Hosting website
 • Vertalingen
 • De vraag

  Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom, Agentschap Innoveren & Ondernemen en Octrooicentrum Nederland zien dat op het terrein van IE onnodige fouten worden gemaakt, wat soms dure consequenties heeft.

  Problemen die voorkomen hadden kunnen worden als het kennisniveau of de voorbereiding rondom IE beter was geweest. Daarom besloten zij om een e-learning te ontwikkelen die kandidaat-ondernemers helpt bij het verbeteren van hun kennis over IE. De vraag aan ons was om dit droge onderwerp aantrekkelijk aan te bieden.

 • De oplossing

  De e-learning is via een webpagina gratis beschikbaar en nodigt uit om te leren. De theorie over verschillende IE-rechten geven we overzichtelijk weer, de praktijkcases brengen leven en met de quiz kun je kijken hoe je ervoor staat qua kennis.

  Met een combinatie van film en animatie illustreren we veelvoorkomende situaties. De e-learning is strak vormgegeven met een vleugje humor.

  We ontwikkelden een aparte docentenpagina met informatie die docenten tijdens hun lessen kunnen gebruiken. Ook is er een LinkedIn groep voor het delen van actuele kennis en informatie.

  Kijk direct op www.thatsip.be voor de ThatsIP Vlaanderen of bezoek www.thatsip.nl voor ThatsIP Nederland.

 • De klant aan het woord

  "Splintt leidt je met kennis, inzicht en veel begrip door het proces. Met als gevolg de toonaangevende e-learning module die wij wensten.", aldus PR-officer Jan Hart van het BOIP.

  Het BOIP is het officiële bureau voor de registratie van merken, modellen en tekeningen in de Benelux. Daarnaast biedt het BOIP de mogelijkheid tot het vastleggen in het i-DEPOT van ideeën, concepten, ontwerpen en prototypes.

  Agentschap Innoveren & Ondernemen heeft - namens de Vlaamse overheid - onder andere als missie het aanmoedigen en ontwikkelen van ondernemerschap en het ondersteunen van ondernemingen in hun concurrentiepositie.

  Octrooicentrum Nederland is - als onderdeel van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - de octrooiverlenende instantie voor het Nederlands grondgebied en belangenbehartiger van Nederland in Europese en mondiale organisaties op het gebied van industrieel eigendom.

Wil je ook zoiets, maar dan anders?