• Ingezette diensten
 • 100% maatwerk
 • De vraag

  Wij moeten over de hele wereld machines draaiende houden. En wanneer onze processen niet overzichtelijk zijn en veel tijd kosten waar weinig tijd beschikbaar is, worden er snel fouten gemaakt.

  We willen werknemers op de hoogte brengen van de verbeteringen in de applicaties en processen. Zo willen we zichtbaar maken wat hiervan de impact voor hun is.

 • De oplossing

  We hebben een cursus ontwikkeld die bestaat uit twee verschillende modules. Elke module behandelt één applicatie maar is opgezet volgens dezelfde structuur.

  In de introductiestippen we waarin het belang van het proces duidelijk wordt gemaakt doormiddel van verschillende interacties. Vervolgens maken we de deelnemer enthousiast door nieuwe oplossingen aan te kondigen voor bekende uitdagingen.

  Door aan te geven welke rol de deelnemer heeft, wordt alleen de informatie voorgelegd die relevant is voor hem of haar. De applicaties worden uitgelegd door middel van scenario’s, screenshots en video’s.

   

 • De klant aan het woord

  "Deze training voldoet aan al onze verwachtingen. Alle elementen worden behandeld zonder dat deelnemers te veel onnodige informatie moeten verwerken. Echt leren op maat!"

Wil je ook zoiets, maar dan anders?