• Ingezette diensten
 • Maatwerk e-learning
 • Philpaper leerplatform
 • De vraag

  Zorgeloos samenwerken, informatie delen en de kwaliteit hooghouden. Dat geldt binnen Robeco. Eén van de instrumenten daarvoor is SharePoint.

  De manier waarop SharePoint onder de aandacht wordt gebracht was toe aan vernieuwing. De uitdaging hierbij was het creëren van een module die voor elk type gebruiker toegevoegde waarde brengt. En waarbij eenvoud en gebruikersgemak centraal staan.

 • De oplossing

  Voor de medewerkers van Robeco hebben we een compacte, adaptieve e-learning gemaakt.

  De distributie van de module loopt via ons leerplatform Philpaper en is toegankelijk via single-sign-on. Dit zorgt ervoor dat Robeco 100% zeker weet dat alle medewerkers erbij kunnen via hun PC of tablet.

  De module is een awareness training in plaats van een gedoodverfde applicatiecursus. Of je nu een beginnende SharePoint gebruiker bent of een doorgewinterde SharePoint crack: er zit voor iedereen iets in. Je kunt als deelnemer zelf kiezen welk 'pad' je inslaat, wat resulteert in een op jou toegesneden to do list.

  De module start met een animatie, oogt heel fris uit en is eenvoudig in het gebruik.

 • De klant aan het woord

  "De SharePoint Awareness Training is sinds gisteravond beschikbaar voor onze medewerkers. De training ziet er top uit. De start met de animatie is super gaaf. Ik heb de training inmiddels zelf helemaal doorlopen. Is goed te volgen, goede stem, duidelijke teksten. Ik word er heel erg blij van. Chapeau! Chapeau!"

  Monique Sturmans - Head Internal Communications, Collaboration & Knowledge Sharing

  Monique werkt inmiddels als ad interim manager op het gebied van communicatie en change. De module is nog steeds in gebruik.

Wil je ook zoiets, maar dan anders?