• Ingezette diensten
 • Maatwerk e-learning
 • Vertalingen
 • De vraag

  'Care for Precious Life’ is de missie van Dorel Juvenile. Het portfolio bestaat uit sterke, wereldwijd bekende merken als Maxi-Cosi en Quinny en blinkt uit in veiligheid, design en gebruiksvriendelijkheid.

  Zowel de medewerkers van Dorel Juvenile zelf, als de medewerkers bij distributeurs, worden uitvoerig getraind via de Dorel Academy. Zo kunnen zij klanten van het beste advies voorzien en bijdragen aan de missie.

  E-learning is een vast onderdeel van de Dorel Academy. Aan ons de vraag of wij kennis passend, fris en bondig kunnen overdragen als onderdeel van onboarding.

 • De oplossing

  We ontwikkelden een reeks korte e-learning modules van circa 7 minuten per item. Helemaal in de stijl van de Dorel Academy.

  Zo kun je eenvoudig tijdens het werk een module volgen, afronden en nalezen. Je wordt niet overladen met informatie die vervolgens weer wegzakt, omdat het lekker praktisch is gemaakt.  En of je een module nu volgt via een PC, tablet of Smartphone: het design past zich aan voor een optimale gebruikersbeleving.

 • De klant aan het woord

  Direct vanaf het eerste contact was er een enorme bevlogenheid bij Splintt te bespeuren. Grote waardering voor de flexibiliteit en betrokkenheid om continue mee te denken in de beste keuzes te maken in deze vroege fase met alsnog de lange termijn doelstelling in het vizier houdend.

  Het standpunt innemende vanuit het perspectief van de trainee van deze Academy, heeft ons tot nieuwe inzichten gebracht alsmede ook een aanscherping van de leerstof die ontwikkeld is.

  Van in-side out communicatie naar waarde- en relevantiecontributie voor onze doelgroep is van onschatbare waarde. Tevens is de open een eerlijke communicatie een gezond fundament om de samenwerking continue verder te kunnen verbeteren.

  Robbie Hendriks – Training Development Manager

Wil je ook zoiets, maar dan anders?