• Ingezette diensten
 • E-learning op maat
 • Mediaproductie
 • Philpaper leerplatform
 • Vertalingen
 • De vraag

  Koninklijke De Heus is met ruim 4.000 medewerkers actief in meer dan 50 landen, met als kernactiviteit de productie en het vermarkten van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting in 1911 is de onderneming van een klein regionaal bedrijf doorgegroeid naar een internationaal toonaangevend diervoederbedrijf.

  Bij De Heus ligt de focus altijd op de veehouder. Uiteindelijk moet de veehouder geholpen worden in het verbeteren van zijn resultaat. Daarom wordt in alle leertrajecten steeds weer de verbinding met de veehouder gelegd.

  De vraag om een online academy op te richten, kwam voort uit de behoefte om efficiënt en hoogwaardig kennis te delen met alle locaties in de wereld.

 • De oplossing

  De Feed Academy bestaat uit circa 40 thema's over runderen, varkens en pluimvee. De belangrijkste onderwerpen zijn gezondheid, management, microklimaat en voer.

  Medewerkers worden volledig in hun eigen context geplaatst, waardoor werken en leren in elkaar overvloeien. Complexe processen worden geïllustreerd door een combinatie van film en animatie. Met verschillende typen vragen worden medewerkers uitgedaagd om kennis, begrip en inzicht te vergroten. Zo worden de adviesvaardigheden getraind en de veehouder kan beter geholpen worden.

  Via ons leerplatform Philpaper kan iedere medewerker bij de beschikbare leerprogramma's, cursussen en leeractiviteiten. Alles is beschikbaar in meerdere talen, waaronder in het Engels, Nederlands, Pools en Vietnamees.

 • De klant aan het woord

  "Eerst vlogen onze experts de wereld rond om kennis over te dragen. Nu wordt een aanzienlijk deel digitaal getraind met interactieve films, e-learning modules, praktische opdrachten en quizzen. Daardoor heeft iedereen dezelfde basiskennis.

  Onze experts vliegen nog steeds de wereld rond, maar nu vooral voor het toepassen van die kennis in de praktijk en het uitwerken van uitzonderlijke casussen.
  Verder is alles ontwikkeld in zeer nauwe samenwerking met onze eigen experts. Zij dragen op deze manier hun kennis nauwgezet over aan de volgende generatie."

  Martin Rijnen - Global Director Nutrition

Wil je ook zoiets, maar dan anders?