• Ingezette diensten
 • 100% maatwerk
 • Mediaproductie
 • Philpaper leerplatform
 • Vertalingen
 • De vraag

  Koninklijke De Heus is met ruim 4.000 medewerkers actief in meer dan 50 landen, met als kernactiviteit de productie en het vermarkten van hoogwaardige diervoeders.

  Bij De Heus ligt de focus altijd op de veehouder en de bedrijfsresultaten van de veehouder. Met de juiste kennis kunnen medewerkers van de Heus over de hele wereld veehouders ondersteunen.

  De vraag om een online academy op te richten, kwam voort uit de behoefte om efficiënt kennis te delen met de gehele internationale workforce.

 • De oplossing

  De Feedacademy bestaat inmiddels uit 4 leerprogramma's, meer dan 50 cursussen en meer dan 100 online leeractiviteiten die medewerkers in staat stellen om veehouders beter te adviseren.

  Medewerkers worden volledig in hun eigen context geplaatst, waardoor werken en leren in elkaar overvloeien. Complexe processen worden geïllustreerd door een combinatie van film en animatie. Met verschillende typen vragen worden medewerkers uitgedaagd om kennis, begrip en inzicht maar ook vaardigheden te vergroten.

  Middels het door ons ontwikkelde leerplatform Philpaper, kan iedere medewerker bij de beschikbare leerprogramma's, cursussen en leeractiviteiten. Alles is beschikbaar in meerdere talen, waaronder in het Engels, Nederlands, Pools en Vietnamees.

 • De klant aan het woord

  "Eerst vlogen onze experts de wereld rond om kennis over te dragen. Nu wordt een aanzienlijk deel digitaal getraind met interactieve films, e-learning modules, praktische opdrachten en quizzen. Daardoor heeft iedereen dezelfde basiskennis.

  Onze experts vliegen nog steeds de wereld rond, maar nu vooral voor het toepassen van die kennis in de praktijk en het uitwerken van uitzonderlijke casussen.

  Alles is ontwikkeld in zeer nauwe samenwerking met onze eigen experts. Zij dragen op deze manier hun kennis nauwgezet over aan de volgende generatie."

  Martin Rijnen - Global Director Nutrition

Wil je ook zoiets, maar dan anders?