• Ingezette diensten
 • Maatwerk leermodules
 • Mediaproductie
 • Philpaper leerplatform
 • Systeemintegratie
 • De vraag

  "Als hoogopgeleide professional wil je impact hebben met je presentatie, of dat nu aan een tafel of op een podium is. Je wilt heldere, aansprekende verhalen vertellen die echt landen bij je publiek. Maar hoe doe je dat?"

  Het toonaangevende trainingsbureau Nobbe Mieras is al meer dan 15 jaar de specialist op het gebied van presenteren. Centraal in hun trainingen staat Storydesign, een ontwikkeltool om krachtige en overtuigende presentaties mee te ontwerpen.

  Zonder in te leveren op de overtuigingskracht van de live trainingen, wilde Nobbe Mieras een e-course ontwikkelen. Zo krijgen professionals de gelegenheid om een training Storydesign online, op een eigen moment en tijd te volgen, al dan niet in combinatie met klassikale momenten.

 • De oplossing

  Flexibel leren in je eigen omgeving

  "Een sterke presentatie boeit vanaf het allereerste moment, is kraakhelder en blijft lang hangen in de hoofden van de luisteraars. Maar hoe maak je zo’n verhaal? En waar haal je de tijd vandaan om dit te leren? De e-course Storydesign biedt je de unieke kans om vanuit je luie stoel je overtuigingskracht aanzienlijk te vergroten."

  Het geheim van een succesvolle presentatie zit aan de achterkant: het ontwerp van je verhaal bepaalt grotendeels de impact van je presentatie. En over het ontwerpen van overtuigende verhalen is veel meer bekend dan de meeste mensen weten. In zeven overzichtelijke modules nemen Farah Nobbe en Natalie Mieras je stap voor stap mee door deze inzichten. Ze hebben hun jarenlange ervaring met duizenden deelnemers omgezet in een simpele, maar ingenieuze methodiek, die je presentaties voor altijd zal veranderen. Farah en Natalie leren je wat de geheimen van klassieke denkers als Aristoteles zijn, maar ook hoe succesvolle TED praatjes tot stand komen. Daarnaast ontdek je welke intrigerende kennis de hedendaagse wetenschap over beïnvloeding biedt.

  De e-course Storydesign leert je hoe je het vertrouwen van je toehoorders wint, hoe je hen op jouw manier naar de realiteit laat kijken en – niet onbelangrijk – hoe je hen tot actie aanzet. Het effect? Slimme, glasheldere en meeslepende presentaties waarmee je meer invloed hebt dan ooit. En dat allemaal in je eigen tijd en tempo.

  Lengte: 7 modules

  Tijdsbesteding: ongeveer 4 uur

  Inclusief:
  14 downloads (13 artikelen + een werkboek)
  13 unieke video’s
  25 unieke audiofragmenten

  De leermodules zijn ontwikkeld met Articulate 3. De distributie loopt via leerplatform Philpaper en is gekoppeld aan de website van Nobbe Mieras. Daar kan de e-course online worden aangeschaft.

   

 • De klant aan het woord

  "Een e-course maken bleek een grotere uitdaging dan we gedacht hadden. Gelukkig konden we dit samen doen met Splintt: hun professionals hebben ons met veel aandacht en enthousiasme door dit complexe proces geleid. En we zijn erg blij met het resultaat!"

  Natalie Mieras & Farah Nobbe

Wil je ook zoiets, maar dan anders?