• Ingezette diensten
 • 100% maatwerk
 • Mediaproductie
 • Campagne
 • De vraag

  We willen graag periodiek aandacht voor compliance genereren. Het is hierbij de bedoeling dat onze werknemers bewuster omgaan met lastige situaties en dat zij tijdig zaken melden die een afwijking van een policy kunnen inhouden.

  We vinden het belangrijk om dit op een manier te doen die bij onze mensen past: professioneel, inhoudelijk interessant en richtinggevend.

 • De oplossing

  Voor de verschillende thema's, waaronder de Code of Conduct, gifts & entertainment, due diligence, market abuse, hebben we verschillende interactieve concepten ontwikkeld om zo steeds een nieuwe uitdaging te creëren; van interactieve video's tot gamification.

  De opbouw is steeds gelijk en daardoor herkenbaar; eerst het onder de aandacht brengen en uitleggen van de policy, vervolgens bieden we met interacties mogelijkheden om actief aan de slag te gaan en zo inzicht te ontwikkelen.

  Een module is gericht op leren en begrijpen. Dat doen we door:

  1. Een herkenbare entree; zodat de deelnemer direct weet dat het over 'het bedrijf’ gaat.
  2. Herkenbare dilemma’s met opbouwende moeilijkheidsgraad: van zwart/wit tot grijs.
  3. Gebruik van humor. Dat komt nauw, maar is volgens de doelgroep zeer goed geslaagd.

  Via ons leerplatform Philpaper wordt periodiek een nieuw onderwerp onder de aandacht gebracht.

  Klik hier voor een demo

   

 • De klant aan het woord

  Hartelijk dank voor de ontwikkeling van de e-learning Gifts & Entertainment als onderdeel van de set Compliance modules.

  We zijn erg enthousiast over de ontwikkelingsfase én het eindresultaat. Het is heel snel gegaan allemaal deze keer. We hebben gemerkt dat het samen bespreken van de concepten in een vroeg stadium heel effectief was. Wij wilden tot het laatste moment toch iedere keer net een andere formulering, vraagstelling, noem maar op. Jullie flexibiliteit was geweldig hierbij.

Wil je ook zoiets, maar dan anders?