Specialistische kennisoverdracht

Wij worden vaak ingezet wanneer er hele specialistische kennis moet worden overgedragen. Deze kennis raakt de kern van een bedrijf, de bedrijfsstrategie en de werkwijze. In nauwe samenwerking met Subject Matter Experts zetten wij inhoud om naar online leeractiviteiten die passen bij leerdoel en de doelgroep.

We worden niet alleen vanaf de start ingezet, maar mogen we ook regelmatig 'to the rescue' komen, waar we een reeks van voorbeelden hebben. Ben je benieuwd en heb je interesse, laat het ons weten door contact op te nemen. Dan plannen we een kennismaking en tonen we voorbeelden.

Systeem training

Voor specialistische software bedrijven ontwikkelen we ondersteunende online trainingen voor gebruikers van de software. Dat kan gaan om een 'knoppentraining', maar vaak ligt de nadruk op het alert maken op handige features, nieuwe releases en het begrijpen van het idee achter de software. We zoeken altijd naar mogelijkheden om de online ondersteuning zo te bieden, dat deze nog steeds goed werkt wanneer de software qua uiterlijk verandert en koppelen voor verdieping en specifieke help vragen bijvoorbeeld aan een YouTube kanaal of wiki.

Wil je hier meer over weten, dan komen we graag voorbeelden presenteren. Stuur gerust een mailtje naar jandirk@splintt.nl

Compliance

We hebben een reeks compliance e-learning modules ontwikkeld, waarvan het format herbruikbaar is. Specifieke casussen maken we op maat, net als look&feel en bedrijfsspecifieke teksten. Dit wordt door onze klanten als zeer fijn ervaren: er ligt een bewezen framework en dat scheelt tijd en geld.

Overigens houden wij ervan om de compliance onderwerpen heel pragmatisch te houden. We zetten een grote diversiteit aan leervormen in, zodat de alertheid groot blijft. De focus ligt op begrijpen en toepassen.

Is er een onderwerp dat je toch 100% op maat wilt, dan kan dat natuurlijk altijd.

Neem contact met ons op voor een afspraak waarin we kunnen laten zien wat we reeds voor anderen hebben gemaakt.

Cybersecurity

Cyberveiligheid is een onderwerp dat vraagt om continue alert houden. Het is een onderwerp dat zich leent voor micro-learnings en brainsnacks. Vraag ons gerust naar de opties: van volledig standaard tot 100% maatwerk. We adviseren graag en kunnen diverse demo's laten zien. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onboarding

Stel, je wilt een onboarding programma ontwikkelen voor alle nieuwe medewerkers, wereldwijd. Het onboarding programma beslaat een periode van een aantal weken, waarin alle aspecten die belangrijk zijn voor een nieuwe medewerker aan de orde moeten komen. Het programma leidt de nieuwe medewerker door de cultuur, processen, diensten en producten, afdelingen, wetten en regels, gedragscodes, praktische zaken etc.

Wij helpen bij het ontwikkelen van dit soort programma's. Daarbij laten we een groot deel van dit programma bestaan uit online leeractiviteiten zoals film, animatie, online cursussen, documentatie, quizzes, toetsen etc. Deze online leeractiviteiten sluiten aan op live leeractiviteiten, zoals klassikale training, on-the-job training en webinars.

Wil je weten hoe we dat aanpakken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te plannen!