Menu

Persbericht: Splintt opnieuw geaccrediteerd door het Learning & Performance Institute

Natasja Jager

Natasja Jager

07 mrt 2017 Leestijd 2 minuten

"A leading edge platform and a passion for creating true learning experiences for clients and their learners", aldus LPI. 

Splintt, specialist in digitale leeroplossingen voor bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen, is opnieuw succesvol geaccrediteerd door het Learning & Performance Institute.

De accreditatie is van toepassing op de digitale content leeroplossingen, het door Splintt ontwikkelde Philpaper leerplatform en de ondersteunende adviesdiensten.

Een LPI-accreditatie is wereldwijd erkend als keurmerk voor aanbieders van leerproducten, -technologieën en –diensten. Zowel leveranciers als learning&development afdelingen komen voor dit keurmerk in aanmerking. Het keurmerk staat voor hoogstaande kwaliteit, klanttevredenheid, integriteit, operationele effectiviteit en de gedrevenheid om continue te verbeteren.

Natasja Jager, algemeen directeur Splintt: “We hebben de kansen en risico's die vorig jaar werden aangemerkt bij onze accreditatie succesvol aangepakt. Met onze teams in Utrecht en Iași (Roemenië) hebben we een aantal zeer ambitieuze doelstellingen weten te bereiken. De accreditatie door de LPI is een mooie bevestiging daarvan. Fijn om te zien dat we worden gekenmerkt als: "performance ready for the challenges of the upcoming year".

Henriette Kloots van Pink Coat, Benelux partner van het LPI, geeft aan trots te zijn dat Splintt in staat is gebleken om de accreditatie ook in het tweede jaar te behouden. Het laat zien dat Splintt een organisatie is die structureel aan de eigen ontwikkeling werkt en daardoor in staat is om continu te verbeteren en te groeien. “Voor mij kenmerkt Splintt zich door heel hard te werken aan de bouw van het bedrijf in combinatie met reflectie en aandacht voor kwaliteit en hoge kwaliteitsnormen. Dat is een combinatie die we nog veel te weinig zien”

Edmund Monk, Managing Director van het Learning and Performance Institute: "Wij feliciteren Splint voor hun inspanningen in het opnieuw bereiken van de accreditatie status. Het accreditatie programma is uniek in haar zorgvuldige benadering elk aspect van de activiteiten van een organisatie en de hoge normen die nodig zijn om zich te kunnen kwalificeren. Iedereen bij Splintt kan enorm trots zijn.”


Contactinformatie

Splintt online training services

www.splintt.nl

Natasja Jager-Schijve

natasja@splintt.nl

06 2292 6342

Nog een blog lezen?

 • Romanian Splintters at Hackathon

  Leestijd 5 minuten

  Romanian Splintters recently took part in the Codecamp Hackathon, a 24-hour programming marathon...

 • Internet of Things, welke dingen?

  Leestijd 4 minuten

  Een term die de laatste tijd om mijn oren vliegt is IoT (Internet of Things/Internet van dingen)....

 • Nulla aetas ad discendum sera, oftewel: je bent nooit te oud om te leren

  Leestijd 4 minuten

  In de Romeinse tijd hadden ze er al een gezegde voor. In het Latijn. Nulla aetas ad discendum sera....

 • Fraude trends, hoe wij bijna werden opgelicht en twee gouden tips!

  Leestijd 3 minuten

  Al jaren ontwikkelen wij voor en met bedrijven online leeroplossingen om fraude te voorkomen. En...