Vacature onderwijskundige / eLearning ontwikkelaar 

et|countdown_timer_outline|

Reageer voor 30 augustus

Wat ga je doen?

Je werkplek vind je midden in een team betrokken en gedreven collega’s die net als jij van effectieve online leeroplossingen houden. Samen met een opdrachtgever definieer je het opleidingsvraagstuk en ga je op zoek naar een oplossing. Je houdt hierbij rekening met de doelgroep en de lesstof.

Je leert de Splintt producten en diensten goed kennen, zodat je aan kan sluiten bij wensen van klanten. Je werkt nauw samen met klanten en neemt hen mee in het ontwikkelingsproces door het plannen van werksessies en presentaties.

Je verzamelt informatie uit documenten van de opdrachtgever of door experts te interviewen. Al deze input gebruik je om een storyboard te maken voor de digitale leeroplossing.

Voor eLearnings werken we met auteurstools als Articulate Storyline en Lectora. Het bouwen van de leeroplossing wordt dan door ons team in Roemenië gedaan. Jij bent verantwoordelijk voor het goed aanleveren en checken van de kwaliteit. Ontwikkelen we een oplossing met Articulate Rise, dan bouw je zelf. Ontwikkelen we een animatie of film, dan werk je nauw samen met mediaspecialisten.

Je werkt parallel aan meerdere projecten. Dat kunnen projecten voor klanten zijn en ook voor onze out-of-the box producten. Je zorgt voor het goed bijhouden van alle acties in de project dashboards. Je denkt mee over de didactische strategie en komt met ideeën.

Je stemt in de dagelijkse team meeting af waar jij mee bezig bent, maar bijvoorbeeld ook waar je hulp van andere collega’s bij nodig hebt. Wekelijks heb je een kennissessie met het content team over concepten, didactische aanpak, nieuwe technieken, projecten en vernieuwingen.

Je nieuwe werkomgeving

Je werkt bij Splintt in Utrecht (Papendorp). Daar vind je een enthousiast en hecht team in een kleurrijk kantoor op de derde verdieping van een kantoortoren. Bovenin zit een Grand Café. We organiseren kennissessies, borrels en teamuitjes, van een roofvogel op je arm tot winter BBQ.

Wat we vragen

Je vindt het leuk om nieuwe materie te doorgronden en bent opgewekt en praktisch ingesteld.

Je werkt graag samen met klanten.

Je communiceert makkelijk, je weet een inhoudelijk/technisch verhaal voor de klant te vertalen naar gewone-mensen-taal. Je ontwikkelt jezelf graag verder.

Je vindt het leuk om bij een bedrijf te werken dat nog niet heel groot is, maar waar wel een groeiambitie ligt.

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding. 

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. 

 

jaar ervaring

uur (32 kan ook)

We bieden je uiteraard prima voorwaarden

  • Salaris passend bij je ervaring
  • Team jaarbonus
  • Telefoon (of abonnement als je dat liever wilt)
  • MacBook Pro
  • Ruimte en flexibiliteit om je verder te ontwikkelen
  • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld senior positie, inhoudelijk specialisme of accountmanagement

Is deze functie wat voor jou? 

Stuur dan je motivatie en CV naar Jan Dirk Schaftenaar, onze operations manager.

Ook voor vragen kun je bij hem terecht.

Een assessment en referentiecheck zijn bij ons vaste onderdelen van de selectieprocedure.

Schrijf je in voor onze eLearning update

Blijf op de hoogte van klant cases, nieuwe producten, eLearning ontwikkelingen en software releases.