onze klanten

een selectie uit de klanten waarmee wij werken

ASML

Voor ASML ontwikkelen we diverse gespecialiseerde leerprogramma’s, bestaande uit Computer Based Trainings (CBT), Instructor-led training manuals, en Train-de-trainer materialen voor een internationale doelgroep die vaak alle 23.000 medewerkers beslaat. Ook ontwikkelen we e-learning modules gerelateerd aan compliance en anti-fraude.

Sdu Uitgevers

Met Toxic, onderdeel van Sdu uitgevers, ontwikkelen we een reeks learning snacks met o.a. animaties, bedoeld voor hun klanten. De distributie loopt via Philpaper.

CEVA

CEVA ondersteunen we met het ontwikkelen van hun Academy, door het leveren van e-learning modules, train-de-trainer materialen en materialen ter ondersteuning van classroom trainingen en shop floor trainingen.

Robeco

Voor Robeco bieden we een Cybersecurity programma en een Compliance programma, bestaand uit een campagnematige inzet van e-learning modules, interactieve video’s en gamification.

ABN AMRO

Voor ABN AMRO ontwikkelen we modules rondom risk assessment. Volledig responsive.

QUION

Aan Quion leveren wij leerplatform Philpaper en ondersteuning bij het ontwikkelen van maatwerk e-learnings, zoals onboarding en compliance. 

Jan Hart

PR Officer

Benelux Office for Intellectual Property

Ben zeer positief over de klantaandacht en -service van Splintt.

Niet alleen bij de bouw van onze geslaagde leeroplossing over IE, maar ook bij onderhoud en aanpassingen hieraan.

Bekijk eLearning ThatsIP

Zeno Lagerweij

Continuous Improvement Engineer

Allseas

Vanaf het begin van het ontwikkelproces tot en met de implementatie van de door Splintt ontwikkelde Code of Conduct e-learning is alles soepel verlopen.

De e-learning is door alle medewerkers over de hele wereld erg goed ontvangen.

Hugo Lücke

Managing Director

Palmyra Aviation Advisors

Na catastrofale start met een Engels bedrijf, zette Splintt adequaat neer wat ik wilde.

Een ‘topnotch’ eLearning programma ter preventie van Insider Threats voor bedrijven in transport, logistiek en critical infrastructure.

Bekijk Help2Protect