Menu

Splintt in het nieuws

wat is nieuw, leuk en mogelijk: we vertellen het hier

 • Webinar over de Kwaliteit van Leerbeleving

  22 september 2017

  Aankomende woensdag geeft onze Concept Lead Philip van der Eijk een webinar, gefaciliteerd door onze partner Skills Town.

  Tijdens het webinar vertelt Philip hoe je goede e-learning maakt. Maar hoe bepaal je überhaupt wat goede e-learning is?

  Het webinar is op woensdag 27 september van 11:30 - 12:00 uur.

  Wil je live meekijken? Meld je dan voor 26 september aan door een mailtje te sturen naar philip@splintt.nl

  meer informatie

  https://www.skillstown.com/cursus/kwaliteit-van-leerbeleving/

 • Enthousiaste ontvangst online Dorel Academy

  18 september 2017

  Onze klant Dorel Juvenile (je kent ze vast van de Maxi Cosi) presenteerde de online Dorel Academy op een beurs in Duitsland. "Geweldig goede reacties!! Dank voor de hulp om dit mogelijk te maken. Zullen gas gaan geven om LIVE GANG asap waar te maken.", aldus Robbie Hendriks, training development manager.

  'Care for Precious Life’ is de missie van Dorel Juvenile. Het portfolio bestaat uit sterke, wereldwijd bekende merken als Maxi-Cosi en Quinny en blinkt uit in veiligheid, design en gebruiksvriendelijkheid. Zowel de medewerkers van Dorel Juvenile zelf, als de medewerkers bij distributeurs, worden uitvoerig getraind via de Dorel Academy. Zo kunnen zij klanten van het beste advies voorzien en bijdragen aan de missie.

   

 • Proosten op succesvolle Feed Academy van De Heus

  11 september 2017

  Successen moet je vieren, zo vinden wij. Eén van die successen is het ontwikkelen van de Feed Academy met en voor De Heus, specialist in veevoeder. Na zo’n 3,5 jaar bestaat deze Feed Academy uit ruim 30 modules in maar liefst 5 verschillende talen. Tijd om te proosten met de inhoudelijke experts van De Heus!
  Daarom organiseerden wij afgelopen donderdag een borrel bij Splintt. Naast voldoende versnaperingen, was er een pingpongtafel aanwezig, zodat we ook eens letterlijk konden pingpongen met de inhoudelijk experts.

  Al met al een zeer geslaagde borrel, zoals te zien op de foto’s!

 • Intellectueel eigendom: wat je echt moet weten

  7 september 2017

  Octrooicentrum Nederland, onderdeel van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP) lanceren ThatsIP: een gratis e-learning voor studenten, startende ondernemers en andere geïnteresseerden.

  ThatsIP Vlaanderen wordt reeds twee jaar succesvol ingezet in België. Met trots kunnen we nu laten weten dat ThatsIP nu volledig is toegespitst op de rechten in Nederland. Een 'must know' voor iedereen die te maken heeft met IE. En dus eigenlijk voor ons allemaal.

  Nieuwsgierig? Ga naar thatsip.nl

 • Dorel Juvenile ‘cares for precious life’ met Totara Learn en Lectora

  21 juli 2017

  “In alles wat wij doen bij Dorel Juvenile ‘we care for precious lives’. Wij zijn zelf ook ouders: de staf, de ontwikkelaars, de mensen op onze serviceafdeling… Onze betrokkenheid gaat heel ver als het gaat om het welzijn van kinderen. Daarom willen we dat iedereen getraind is, vooral de mensen die voor ons in de winkel staan. Zij zijn uiteindelijk degene die aanstaande ouders van advies voorzien. Wij zorgen voor een solide training zodat zijn op die manier weer bijdragen aan onze missie.”
  Robbie Hendriks, Training & Development manager

  Tijdens het ontwikkelproces van de Academy heeft Dorel Juvenile bewuste keuzes gemaakt als het ging om zowel de inhoud als het LMS. Splintt heeft de e-learning modules ontwikkeld in Lectora, The Courseware Company heeft het LMS ingericht en geïmplementeerd.

  Lees de case van The Courseware Company over Totara Learn en Lectora, of bekijk onze klantcase over de inhoud van het programma.