Menu

Splintt in het nieuws

wat is nieuw, leuk en mogelijk: we vertellen het hier

 • Klokhuis Onderneemt Backstage: een online les bedenken voor een snoepfabriek

  11 november 2017

  Hoe verfrissend is het om kinderen te laten bedenken, bewerken en testen. Want wat nou als je met een probleem zit en je kennis moet borgen? Oudere medewerkers gaan uit dienst, kennis is slechts gedeeltelijk vastgelegd, maar zit ook in hoofden van mensen. Om nog maar niet te spreken over de veranderingen die er sowieso gaan komen in werkwijze. Dan de nieuwe medewerkers inwerken, die ook nog op een andere manier willen leren...

  Een pittige uitdaging die 18 kinderen vol enthousiasme aangingen. En niet te vergeten: ook een energieke moeder, die 's avonds met haar 3 meiden nog een extra uitwerking deed, resulterend in een volledig moodboard. Plus een blog dat zeer de moeite waard is om te lezen en de opzet van de hele dag zo goed beschrijft dat ik niet nog eens over ga doen.

  Wij gaan alle briljante ideeën omzetten in de oplossing die de kinderen hebben bedacht. Met dank aan:

  Jayna, Mas, Jeroen, Soraya, Evelien, Valentijn, Juliet, Krisje, Rufus, Sophie, Younes, Dounia, Fons, Merijn, Thieme, Manon, Danni, Sam en ook Virginia.

 • Het Klokhuis onderneemt: backstage bij Splintt

  2 oktober 2017

  Tijdens het landelijke ‘Het Klokhuis Backstage’ op zaterdag 11 november openen bedrijven hun deuren voor Klokhuis-fans, die voor anderen gesloten blijven. Op deze dag kunnen kinderen en hun ouders in het echt zien hoe het eraan toe gaat in een bedrijf.

  Zo ook bij Splintt. Wil jouw zoon of dochter (en jijzelf) meer weten over het maken van online lessen, of zelfs de bedenker worden van een nieuwe online les ? Kom dan bij ons backstage van 10:00-15:00 uur.

  Want of je nu moet leren hoe een koeienmaag werkt, of hoe je een product moet verkopen in een winkel: wij bedenken hoe je dat leuk kunt leren. Dat doen we voor hele verschillende bedrijven.

  En af en toe maken we iets zelf, dat we gratis verspreiden voor iedereen die wil leren. We zijn op dit moment hard met zo'n onderwerp bezig, maar het is nog geheim. Als je op 11 november bij ons bent, krijg je het natuurlijk te zien en mag je ook tips geven om het nog beter te maken. We beloven: iedereen in Nederland heeft er iets aan.

  Meer informatie over Het Klokhuis Backstage.

   

 • Gemist: Webinar over de Kwaliteit van Leerbeleving

  19 oktober 2017

  Heb je het webinar over de Kwaliteit van Leerbeleving gemist en wil je toch alles weten over de AVOMVET kwaliteitsstandaard? Kijk dan hier het webinar met een aantal gouden tips van onze Concept Lead Philip van der Eijk terug.

 • Webinar over de Kwaliteit van Leerbeleving

  22 september 2017

  Aankomende woensdag geeft onze Concept Lead Philip van der Eijk een webinar, gefaciliteerd door onze partner Skills Town.

  Tijdens het webinar vertelt Philip hoe je goede e-learning maakt. Maar hoe bepaal je überhaupt wat goede e-learning is?

  Het webinar is op woensdag 27 september van 11:30 - 12:00 uur.

  Wil je live meekijken? Meld je dan voor 26 september aan door een mailtje te sturen naar philip@splintt.nl

 • Enthousiaste ontvangst online Dorel Academy

  18 september 2017

  Onze klant Dorel Juvenile (je kent ze vast van de Maxi Cosi) presenteerde de online Dorel Academy op een beurs in Duitsland. "Geweldig goede reacties!! Dank voor de hulp om dit mogelijk te maken. Zullen gas gaan geven om LIVE GANG asap waar te maken.", aldus Robbie Hendriks, training development manager.

  'Care for Precious Life’ is de missie van Dorel Juvenile. Het portfolio bestaat uit sterke, wereldwijd bekende merken als Maxi-Cosi en Quinny en blinkt uit in veiligheid, design en gebruiksvriendelijkheid. Zowel de medewerkers van Dorel Juvenile zelf, als de medewerkers bij distributeurs, worden uitvoerig getraind via de Dorel Academy. Zo kunnen zij klanten van het beste advies voorzien en bijdragen aan de missie.