Menu

Nieuws

 • Help2Protect

  2 november 2018

  Insider Threat Program

  Zonder een effectief ‘Insider Threat Program’ zijn Europese bedrijven en organisaties kwetsbaar. De maatschappelijke impact bij incidenten kan groot zijn, zeker als het bedrijven of organisaties binnen kritische infrastructuur betreft.

  De Confederation of European Security Services (CoESS), DHL Express, Securitas en Palmyra Aviation Advisors (PAA) ontwikkelen daarom in opdracht van de Europese Commissie een internationaal preventieprogramma dat zicht richt op zowel het bewust maken alsook het invoeren van een Insider Threat Program.

  Hugo Lücke, de zaakvoerder van PAA en verantwoordelijk voor het programma concept, weet wat er nodig is om een organisatie tegen de dreiging van binnenuit te beschermen en neemt je mee in de in de wereld van de luchtvaart, waar Insiders, jammer genoeg, ook hun impact hebben gehad.

  Hij vertelt erover tijdens een exclusieve sessie op 15 november bij ons in Utrecht om 15:30 uur. Wil je er graag bij zijn, stuur me een bericht via natasja@splintt.nl

 • Release quality foundation training

  October 2018

  Dat moet gevierd worden!

  Een harde deadline, een ambitieus project, een basis die er lag naar een hoger niveau tillen. Keihard gewerkt aan beide kanten met een zeer terecht kritische doelgroep. Er ligt een prachtige online Quality Foundation training. Beoordeling een 9.

  De taart is zojuist bezorgd bij het project team van onze klant. Enjoy en op naar Fase II.

 • Intellectual Property: not my concern? Better think again!

  October 2018 - release ThatsIP in English

  All you need to know about Intellectual Property in the Netherlands.

  Powered by the Benelux Office for Intellectual Property and The Netherlands Patent Office, ThatsIP is a free e-learning module that teaches you all you need to know about IP in the Netherlands. The module is specifically developed for higher education students, but is open to whoever wants to learn about intellectual property.

  We have lined up all IP rights, introduce examples and offer a self-test. And if you are (a Dutch speaking) teacher, you can integrate the module in your lessons, using the teachers guideline.

 • Articulate gebruikersdagen: Philip over xAPI

  18 september 2018

  De Articulate Gebruikersdagen, georganiseerd door The Courseware Company zijn op 13, 15 en 16 november. Philip van der Eijk spreekt er over xAPI. Kom je ook?

 • Samen online leren in Vietnam

  5 augustus 2018

  “Onze mensen in Vietnam doorlopen in tweetallen online trainingen uit de Feed Academy. Erg leuk, want zo ontstaat er onderling discussie over de inhoud. Hierdoor blijft de leerstof goed hangen en heb ik meteen input voor praktijksessies in de stallen”, aldus Fred de Cocq, varkensspecialist en trainer voor De Heus in Vietnam.

  Koninklijke De Heus is met ruim 5.000 medewerkers actief in meer dan 50 landen, met als kernactiviteit de productie en het vermarkten van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting in 1911 is de onderneming van een klein regionaal bedrijf doorgegroeid naar een internationaal toonaangevend diervoederbedrijf.

  Bij De Heus ligt de focus altijd op de veehouder. Het diervoederbedrijf streeft ernaar om veehouders te ondersteunen in het verbeteren van hun resultaat. Daarom wordt in alle leertrajecten steeds weer de verbinding met de veehouder gelegd.

  De vraag om een Feed Academy in te richten kwam voort uit de behoefte om efficiënt en hoogwaardig kennis te delen met alle locaties in de wereld. De Feed Academy bestaat uit circa 40 thema’s over varkens, runderen en pluimvee, is beschikbaar in verschillende talen en wordt efficiënt ingezet in blended leertrajecten over de hele wereld.