Menu

Nieuws

 • Splintt erkend Stagebedrijf voor hbo/wo

  Op basis van de door ons verzamelde gegevens in het vooronderzoek stellen wij vast dat Splintt online training services wordt erkend als Erkend Stagebedrijf voor hbo/wo.

  Met vriendelijke groet,

  Stichting Erkenning Leerbedrijven Hoger Onderwijs (ELBHO)
  Afdeling Bedrijvenregister

 • Safety tripje rond de wereld

  mei 2019

  Van Veldhoven naar Wilton Connecticut naar Linkou in Taiwan ... Een tripje rond de wereld in het kader van een Environment, Health & Safety eLearning.

  Natuurlijk koningsdag meevieren. Mét een door Michelin aanbevolen soepje.

 • Vacature content developer junior/medior

  6 mei 2019

  Uitbreiding van ons team

  Het goed schrijven van een e-learning oplossing is een vak. En daar zoeken we iemand voor.

 • Help2Protect

  2 november 2018

  Insider Threat Program

  Zonder een effectief ‘Insider Threat Program’ zijn Europese bedrijven en organisaties kwetsbaar. De maatschappelijke impact bij incidenten kan groot zijn, zeker als het bedrijven of organisaties binnen kritische infrastructuur betreft.

  De Confederation of European Security Services (CoESS), DHL Express, Securitas en Palmyra Aviation Advisors (PAA) ontwikkelen daarom in opdracht van de Europese Commissie een internationaal preventieprogramma dat zicht richt op zowel het bewust maken alsook het invoeren van een Insider Threat Program.

  Hugo Lücke, de zaakvoerder van PAA en verantwoordelijk voor het programma concept, weet wat er nodig is om een organisatie tegen de dreiging van binnenuit te beschermen en neemt je mee in de in de wereld van de luchtvaart, waar Insiders, jammer genoeg, ook hun impact hebben gehad.

  Hij vertelt erover tijdens een exclusieve sessie op 15 november bij ons in Utrecht om 15:30 uur. Wil je er graag bij zijn, stuur me een bericht via natasja@splintt.nl

 • Release quality foundation training

  October 2018

  Dat moet gevierd worden!

  Een harde deadline, een ambitieus project, een basis die er lag naar een hoger niveau tillen. Keihard gewerkt aan beide kanten met een zeer terecht kritische doelgroep. Er ligt een prachtige online Quality Foundation training. Beoordeling een 9.

  De taart is zojuist bezorgd bij het project team van onze klant. Enjoy en op naar Fase II.