100% op maat

Behoefte aan een effectieve online leeroplossing voor je doelgroep? We komen graag langs om te kijken naar de vraag.

Met jullie experts op inhoud en met onze e-learning experts, ontwikkelen we in co-creatie 100% maatwerk.  Op basis van wensen en beschikbare inhoud, adviseren wij een didactisch concept. We maken duidelijk hoe we de bedrijfsdoelen en de leerervaring samenbrengen en welke online leervormen we daarbij kunnen inzetten.

Heb je een specifieke leervraag? Neem dan zeker contact met ons op, of stuur direct een mailtje naar philip@splintt.nl

50% op maat

Voor thema's op het gebied van compliance, security en onboarding, kunnen we bewezen formats en leercampagnes inzetten. We maken gebruik van een bestaande opzet en passen deze aan naar behoefte. Dat kan veel tijd schelen qua ontwikkeling en implementatie.

Wil je voorbeelden zien? Dan komen we graag langs voor een demo van de opties. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dat kan ook direct via jeannemarie@splintt.nl

Zelf aan de slag

Wil je zelf aan de slag met het ontwikkelen van e-learning modules en/of andere online leervormen en wil je een beetje hulp? Wij kunnen op verschillende manieren ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld met:

  • Training in didactisch gebruik van Articulate Storyline, Lectora, Gomo en Captivate
  • Het ontwikkelen van een werkende template set voor e-learning modules
  • Vormgeving van je online leeractiviteiten
  • Interactiedesign voor e-learning modules
  • Een check op didactiek, content, en techniek
  • Extra capaciteit voor scripting, bouw en testen

Interesse? Stuur een mailtje naar jandirk@splintt.nl 

Tooling advies

Voor de ontwikkeling van onze online leeractiviteiten werken wij voornamelijk met third party authoring tools, zoals Articulate, Gomo, Lectora en Captivate. Wij adviseren onze opdrachtgevers graag over de te gebruiken tooling, want elke tool heeft eigen voor- en nadelen.

Wil je advies of onze whitepaper over tooling? Laat het gerust weten door even contact met ons op te nemen.

 

Leerplatform & LMS

Wij ontwikkelen leeractiviteiten voor diverse Leer Management Systemen, waaronder Totara, NetDimensions, SuccesFactors, Cornerstone en Saba. Al onze oplossingen zijn xAPI en SCORM compliant.

Is er geen LMS in je organisatie, dan leveren we het door ons ontwikkelde leerplatform Philpaper voor snelle en overzichtelijke distributie van online leeractiviteiten, zoals e-learning modules, video's en documenten. Philpaper is een flexibele SaaS oplossing. Meer informatie vind je op www.philpaper.com

Instructor-led training

Voor diverse klanten ontwikkelen we blended leerprogramma's, waarbij we naast de online leeroplossingen voor de doelgroep ook de trainer/instructor faciliteren. Dat doen we met toepasbare handleidingen en slimme toolkits. Zo kan een trainer/instructor effectief aan de slag.

Wil je voorbeelden ervaren die we bijvoorbeeld voor ASML, De Heus, De EU en het onderwijs hebben ontwikkeld? Neem dan contact op met philip@splintt.nl 

Mediaproductie

Wij ontwikkelen films, 2D en 3D animaties, films met animatie-elementen en interactieve films. We hebben tal van voorbeelden: van simpel tot geavanceerd. We kiezen altijd een oplossing die past bij de leervraag, de inhoud die overgebracht moet worden, de tijd waarin het ontwikkeld moet worden en het budget.

Vraag ons gerust naar voorbeelden. Dat kan door een e-mail te sturen aan philip@splintt.nl

Mobile learning

 

 

We kunnen een mobiel te volgen leerprogramma volledig integreren met ons leerplatform Philpaper. Interessant als je naast een fijne gebruikersbeleving ook xAPI leerdata wilt verzamelen.

Vraag ons naar de mogelijkheden, we komen ze graag bespreken en laten zien. Stuur een bericht naar philip@splintt.nl 

eLearning vertaling

We zetten eLearning modules, animaties, films en materialen om naar andere talen en culturen. We werken met gerenommeerde vertaalbureaus en hebben een brede ervaring met een grote diversiteit aan talen. Wil je weten hoe wij dit proces aanpakken en wat kosten zijn? Neem dan contact met ons op.