Webinar:
de 3 belangrijkste aspecten van succesvolle eLearning

Een goede eLearning voldoet aan drie belangrijke aspecten. Ben jij benieuwd welke dit zijn? Volg dan ons webinar op 1 juni.

Over het webinar

Is het effectief om medewerkers nieuwe expertise op te laten doen in een klassikale training op locatie? Werkt dit ook voor bedrijfsspecifieke informatie, of is een intern op maat ontwikkelde training dan beter?

En hoe werkt dit met eLearning? Wanneer kun je een standaard eLearning inkopen en wanneer kun je beter een eLearning op maat maken? Wat zijn dan de belangrijke aspecten om zo’n eLearning op maat succesvol te laten zijn?

Antwoorden op deze vragen komen aan bod in het webinar: De drie belangrijkste aspecten van succesvolle eLearning. 

In het webinar geeft Philip van der Eijk (Concept Lead bij Splintt) tips en handreikingen. 

Meld je nu aan!

Datum: 21 september van 11:00 - 12:00
Over Philip van der Eijk

Als Concept Lead en adviseur in kennismanagement, werkt Philip dagelijks aan het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe didactische concepten voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Hij is enthousiast, creatief en zelf ook enorm leergierig. 

 

Een medewerker kan generieke kennis en vaardigheden opdoen in een standaard klassikale training. Als het gaat om het vergroten van expertise over bedrijfsspecifieke informatie of procedures, dan is maatwerk meestal aan de orde.
In het geval van eLearning is het niet anders. Er zijn bibliotheken met standaard eLearnings waarmee medewerkers zichzelf kunnen ontplooien. Als je bedrijfsspecifieke procedures wilt uitleggen, dan is eLearning op maat geschikter.

In ons webinar leggen we uit wanneer eLearning op maat de juiste keuze is en wat de 3 belangrijkste aspecten zijn van succesvolle eLearning op maat. Voor als je er zelf mee aan de slag wilt, of wanneer je een eLearning-specialist wilt inschakelen.

Philip van der Eijk

Over Splintt

Bij Splintt ontwikkelen wij eLearning op maat. Van simpele modules tot hoog interactieve leerbelevingen. Wil je met online middelen kennis overdragen, bewustzijn vergroten of vaardigheden te trainen, dan bieden wij ondersteuning. Met ons team van gedreven professionals zetten wij de kennis uit je organisatie om in interactieve leermiddelen!